Arıyorum Valorant spoofer

lesunodan alacağın hiçbir spooferi önermem vista ile noxy aynı zaten warp kullanmana gerek yok.
piyasada sağlam 2 tane spoof say desem pesp ve ghosty dersin 2 side bizde var boş yapmaya geldin acaba kimin yan çarısın? :200iq:

warpsız nasıl gırecegız kı kanka kendısının bypassı yok dıye bılıyorum
Dediğimi unutma da, benden al demiyorum ama Noxy ile Vısta en kötü seçeneğin olur.
bu salağıda dinleme kendisi ghosty satıyor çok bilmiş gibi bide konuşuyor. Noxy al bu salaklar kendi sattıkları ghosty panel parasını çıkaramıcak diye millete sallayıp atıp tutuyo kendi sattıkları ürün 5 para etmez.

piyasada sağlam 2 tane spoof say desem pesp ve ghosty dersin 2 side bizde var boş yapmaya geldin acaba kimin yan çarısın? :200iq:
yo ne pesp ne de ghosty tercihim olur yan çarda değilim türeme daha 1-2 hafta önce girmişsin piyasaya bide akıl vermeye çalışıyor pesp ve ghostyden başka spoofer bilmeyen avel.

bu salağıda dinleme kendisi ghosty satıyor çok bilmiş gibi bide konuşuyor. Noxy al bu salaklar kendi sattıkları ghosty panel parasını çıkaramıcak diye millete sallayıp atıp tutuyo kendi sattıkları ürün 5 para etmez.
sende bana sallıyorsun? noxy ve pespin altyapısının aynı olduğunu biliyormuydun?

image.png

Ghostyde sorun yaşayan herkese pesp dağıttık.

neden noxy ile vista en kotu secenek ki formlarda gezdıgımde kaldırıyordu ghostyden ıyıdır herhalde

ghosty kullandım 3 mac olmadan hemen ban yıyor ımkanı yok bırdaha almam 5 tane key duruyor elımde bırde
çok güncelleme aldı bypass arada bir dt oluyor ama kesinlikle eskisinden daha sağlam tekrar denemeni öneririm

arkadaşlar vista ve noxy olarak spooferlar mevcut warp ile kullanılıyorlar 2 sinden hangisi daha iyi ve tercih edilebilir vista mı noxy mi. birde warp ile en fazla ne kadar gidebilir spoof bilgisi olan var mı veya satıcılar iletişime geçebilirmi. şimdiden teşekkür ederim
dc beratt.ffr

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt