xantarespeek
Bronz Üye
konuda yazıldığı gibi birebir yaptım lakin olmadı biliyorsan video çekip yardımcı olabilirsin?sanırım spoofta hata yapmışsın
konuda yazıldığı gibi birebir yaptım lakin olmadı biliyorsan video çekip yardımcı olabilirsin?sanırım spoofta hata yapmışsın
hileyi nasıl aktif ettiğini ve kullandığını söyleye bilirmisin ?merhaba hileyi kontrol ettim hwid banımı sorunsuz bir şekilde kaldırdım öncelikle teşekkür ediyorum lakin aimbot sanırım fixlenmesi lazım açtığım anda tekrar ban yedim teşekkürler.
ban yedirmeyen hileyi neden baltalıyorsun yapsana sende hilen max. 3-5 gün dayanıyordu uc'den method araştırmaktansa dene bişeyler son mesajımdı bu muhattabım değilsin CREKAğla piyasaya tam çıkıcakken crek yediniz yeni başka hilede yok sizde yapıcak bilgide yok sadece yazıları değişip güncelledik diyin
Kudur lamerban yedirmeyen hileyi neden baltalıyorsun yapsana sende hilen max. 3-5 gün dayanıyordu uc'den method araştırmaktansa dene bişeyler son mesajımdı bu muhattabım değilsin CREK
Konuda detaylı iletilmiş hwid banda işime yaradı artık bilgisayarımda valorant oynayabiliyorum lakin aimbot u aktif şekilde kullanamadım başka bir metodü varmış ama bilemedim detaylı yazılması gerekhocam hileyi nasıl aktif ettin yardımcı olurmusun
Benim kod bilgim yok sadece tekniğim iyiKudur lamer
paste ne zamandır teknik neyse lamerlarla diolağa girmim bbBenim kod bilgim yok sadece tekniğim iyi
format+bios upgrade veya downgrade yapmadıysan veya (spoof'un içinde var mı bilmiyorum) mac adresi değiştirmediysen banın kalkmaz. eğer bunları yapıp kaldıramazsan dm atabilirsin.konuda yazıldığı gibi birebir yaptım lakin olmadı biliyorsan video çekip yardımcı olabilirsin?
Dostum sana bir abi veya kardeş tavsiyesi. Kendi yapmadığın şeyler için diyaloğa girme kimseyle. D4ftın ürünü fakat sen konuşuyorsun burda. Ayrıca kimseyi kandırdığım yok, eğer ki ip adresim denilene göre, modlar bile ip adreslerine erişemiyor. Sadece yönetimdekiler erişebiliyor? Bu konuyu uzatmıyıcağım eğer scofield olduğumu düşünüyorsan bu benim için bir utanç değil onurdur en azından adamın binlerce lisans sattığına şahit oldum1 ayın sonunda baktıysan evet o kadar görmüş olabilirsin sonuçta o keyler siliniyor değil mi yeni aimbot ile uğraşıldığından eskisini müşterilere pek tercih etmedik ve almak istemediler şuan bunu okuyan müşteriler vardır beni doğrulayabilirler. biz senin sco abin gibi aylık 40bin kazanmasakta kazandık bir şeyler
kendini ve senin zekandakileri kandırmaya devam et daha kaç defa isim değiştireceksin 1337-L33T HA?
hold mu daha iyi yoksa öbürü müDostum sana bir abi veya kardeş tavsiyesi. Kendi yapmadığın şeyler için diyaloğa girme kimseyle. D4ftın ürünü fakat sen konuşuyorsun burda. Ayrıca kimseyi kandırdığım yok, eğer ki ip adresim denilene göre, modlar bile ip adreslerine erişemiyor. Sadece yönetimdekiler erişebiliyor? Bu konuyu uzatmıyıcağım eğer scofield olduğumu düşünüyorsan bu benim için bir utanç değil onurdur en azından adamın binlerce lisans sattığına şahit oldum