Valorant Spoofer + ValoBot Legit | Orjinal Ürün [Scofield & L33T]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağla piyasaya tam çıkıcakken crek yediniz yeni başka hilede yok sizde yapıcak bilgide yok sadece yazıları değişip güncelledik diyin
ban yedirmeyen hileyi neden baltalıyorsun yapsana sende hilen max. 3-5 gün dayanıyordu uc'den method araştırmaktansa dene bişeyler ;) son mesajımdı bu muhattabım değilsin CREK

konuda yazıldığı gibi birebir yaptım lakin olmadı biliyorsan video çekip yardımcı olabilirsin?
format+bios upgrade veya downgrade yapmadıysan veya (spoof'un içinde var mı bilmiyorum) mac adresi değiştirmediysen banın kalkmaz. eğer bunları yapıp kaldıramazsan dm atabilirsin.

1 ayın sonunda baktıysan evet o kadar görmüş olabilirsin sonuçta o keyler siliniyor değil mi :D yeni aimbot ile uğraşıldığından eskisini müşterilere pek tercih etmedik ve almak istemediler şuan bunu okuyan müşteriler vardır beni doğrulayabilirler. biz senin sco abin gibi aylık 40bin kazanmasakta kazandık bir şeyler

kendini ve senin zekandakileri kandırmaya devam et daha kaç defa isim değiştireceksin 1337-L33T HA?
Dostum sana bir abi veya kardeş tavsiyesi. Kendi yapmadığın şeyler için diyaloğa girme kimseyle. D4ftın ürünü fakat sen konuşuyorsun burda. Ayrıca kimseyi kandırdığım yok, eğer ki ip adresim denilene göre, modlar bile ip adreslerine erişemiyor. Sadece yönetimdekiler erişebiliyor? :) Bu konuyu uzatmıyıcağım eğer scofield olduğumu düşünüyorsan bu benim için bir utanç değil onurdur en azından adamın binlerce lisans sattığına şahit oldum :)

istenmeyen hata oluştu diyor ne yapmalıyım
Dostum sana bir abi veya kardeş tavsiyesi. Kendi yapmadığın şeyler için diyaloğa girme kimseyle. D4ftın ürünü fakat sen konuşuyorsun burda. Ayrıca kimseyi kandırdığım yok, eğer ki ip adresim denilene göre, modlar bile ip adreslerine erişemiyor. Sadece yönetimdekiler erişebiliyor? :) Bu konuyu uzatmıyıcağım eğer scofield olduğumu düşünüyorsan bu benim için bir utanç değil onurdur en azından adamın binlerce lisans sattığına şahit oldum :)
hold mu daha iyi yoksa öbürü mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt