Valorant Spoofer + ValoBot Legit | Orjinal Ürün [Scofield & L33T]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar, Forumda biraz gezindiğim de Scofield isimli arkadaşımız hakkında heryerde kötü yorumlar vs gördüm. Bende merakımdan gidip kendisi ile konuştum. Çünkü bu denli saldırganlığın bir sebebi olmalı diye düşündüm. Aynı şekilde forumdan 1-2 arkadaşla da konuştum fakat gördüğüm kadarıyla olaylar tamamen yanlış anlaşılmalardan ibaretti. Kendisi Türkiye'de satış yapmayı sadece uygun fiyatlı kaliteli ürün getirmek istediği için geldiğini söyledi. Bende Türkiye içerisinde bedava hileler çıkarmayı düşünen biri olarak kendisine bir teklifde bulundum ve beni kırmadı sağolsun. Spoofer ve ValoBot konusunda ortak bilgilerimizi birleştirerek tam bir derleme çıkardık. Umarım Scofield düşmanları benim hatrım için bu konuda gereksiz kirlilik ve gereksiz yalanlar atmazlar. Rica ediyorum... Güzel ülkemin güzel insanları şu ekonomi şartlarında onlarca yüzlerce dolar zevk için oynadıkları hilelere para vermemeli diye düşünüyorum.

H3QrXjU.png

Gelelim Özelliklerimize;
Bildiğiniz gibi ValoBot Legit external aimbottur. Pixelbot olarak geçer. Ayrıca içerisin de valorant & vanguard tracelerini tamamen temizleyen yani spoofer için recovery atmanıza gerek bırakmayan bir temizleyici ve spoofer bulunmaktadır. Kendisi ve ben Artık Türkiye'de hile satışı olmasına karşı olduğumuz için bu ürünü sadece Türkiye'ye ücretsiz olarak sunmayı tercih ettik. Güncellemeler tamamen benim tarafımdan yapılacaktır. Eğer ki bir yerde Crâck adı altında paylaşım görürseniz kesinlikle kullanmayın çünkü bedava paylaşılan bir ürünü kıran kişinin tek derdi insanlara virüs atmak veya gereksiz prim kasmaya çalışmaktır.

Nasıl Kullanıyoruz?
Kullanımı basit, tek yapmanız gereken hile exesini yönetici olarak çalıştırıp install demeniz. Kurulum bittikten sonra tekrar açarak run aimbot diyerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca hwid yasaklaması olan arkadaşlarımız da hwid spooferı kullanarak kullanmaya başlayabilirler.

Aimbot Özellikleri Nelerdir?
Klasik lolmenu özellikleri içermektedir.
- Aimbot
- Aimassist
- Fov
- Smooth
- Color
- Recoil Control System (Yakında bizzat tarafımca eklenecektir...)

Spoofer Özellikleri Nelerdir?
- Spooferımız satışta olan spooferla birebir aynıdır. Laptopların çoğunda ve Insyde bioslarda çalışmamaktadır. Yeni geliştirdiğim method ile bazı bilgisayarlarda bios update dahil istememektedir. Fakat ben genede en kesin sonuç veren adımları yazıyorum.
- Valorant & Vanguard Sil.
- Trace Temizlemeyi Kullan.
- Bios Update Yap.
- Spoofer çalıştır.

Güncellemeler Hakkında Bilgi?
- Söylediğim gibi güncellemeler ve source tamamen bendedir. Elimden geldiğince her 2-3 günde bir güncelleyeceğim. Yeni versiyonu her seferinde yorumlara bırakacağım veya bir yöneticiden rica ederek ekleteceğim. Hiçbir şüpheniz olmasın :)

İndirme Linki:
(İçerisine basit bir vmp pack atılmıştır sadece. Kırıp paylaşmaya kalkacak arkadaşlar kendinizi rezil etmeyin.)
Virustotal:
VİDEO İLE GÖSTERİCEK BİRİ YOKMU

Konumun altında boş yapmayı bırakır mısınız lütfen? 194 ticketla büyük bir firma olunmuyor malesef zaten açılan ticketların %60 ı boş ticket oluyor.
kendin sattığından çok iyi biliyorsun, isim değiştirip duruyorsun sadece artık yeni isim bulamadığından bu konu ile ismini temizlemeye çalışıyorsun aslında senin bizden daha iyi bilmen lazım bu işleri globalci, sunucunun kapandığını sende biliyorsun neyse ben bunu buraya başarı olarak atmadım sadece arkadaşın dediği 3-5 müşteri tabirini çürütmek için yazmıştım

0xc00007b hatası alıyorum 2 ye basıp çalıştır diyince

kendin sattığından çok iyi biliyorsun, isim değiştirip duruyorsun sadece artık yeni isim bulamadığından bu konu ile ismini temizlemeye çalışıyorsun aslında senin bizden daha iyi bilmen lazım bu işleri globalci, sunucunun kapandığını sende biliyorsun neyse ben bunu buraya başarı olarak atmadım sadece arkadaşın dediği 3-5 müşteri tabirini çürütmek için yazmıştım
Ama github'tan müşterileri sayan ben seni çürütüm ağla şimdi

Dostum siz şu d4ftın adamlarısınız değil mi? Ben o sunucuya katılmıştım ve sunucunun %95'i tamamen bottu. Gerçek kullanıcı maksimum 100 tane vardı. 3-5 müşteri değildir tabi ucuz ürün 100-200 satmışsınızdır işinize laf etmiyorum fakat gerçek şu ki sizde scofieldda şu paylaştığımı yapıyordunuz zaten bir farkı yok.

Dostum siz şu d4ftın adamlarısınız değil mi? Ben o sunucuya katılmıştım ve sunucunun %95'i tamamen bottu. Gerçek kullanıcı maksimum 100 tane vardı. 3-5 müşteri değildir tabi ucuz ürün 100-200 satmışsınızdır işinize laf etmiyorum fakat gerçek şu ki sizde scofieldda şu paylaştığımı yapıyordunuz zaten bir farkı yok.
reis hileyi yaparken tab tuşu çalışmıyor. Nasıl yapıcam ?

Haklısın reis @L33T 194 ticket fasa fiso ben baktım githublarına 20-25 tane key vardı SAH1 formatında kulanıcı isimleri lamerlık yapıyorlar işte takma Sco başkanın eline su dökemezler
1 ayın sonunda baktıysan evet o kadar görmüş olabilirsin sonuçta o keyler siliniyor değil mi :D yeni aimbot ile uğraşıldığından eskisini müşterilere pek tercih etmedik ve almak istemediler şuan bunu okuyan müşteriler vardır beni doğrulayabilirler. biz senin sco abin gibi aylık 40bin kazanmasakta kazandık bir şeyler
kendini ve senin zekandakileri kandırmaya devam et daha kaç defa isim değiştireceksin 1337-L33T HA?

kanka herşeyi yaptım yine de bende çalışmadı bende mi sorun var yoksa başka birşey mi yapmam lazım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt