erayinizx16
Gold Üye
aralıksız uğraşıyorum saatlerdir bakabilecek biri yokmu oyunda hiçbir türlü aktif olmuyor
bendede aynı hatayı veriyorİşlemleri adım adım yaptım fakat pc gri ekranda 20 dakika boyunca takılı kalıyor. Restart atmıyor bir türlü. Anakartım asus benzer problem yaşayanlar var mı?
bendede aynı hatayı veriyor
spoof u yapıyorum siyah ekranda 10 20 dakika kalıyor secure bot devredışı
foruma giriş yaparken bile ipni gizleyecek bir uygulama kullanmamışsın ve hala itiraz ediyorsun kanıtladığım yetmiyormuş gibi dilersen herkese açık olarak ip adresini paylaşıyım deniyelim gerçekten scofieldmısın diye ?Dostum sana bir abi veya kardeş tavsiyesi. Kendi yapmadığın şeyler için diyaloğa girme kimseyle. D4ftın ürünü fakat sen konuşuyorsun burda. Ayrıca kimseyi kandırdığım yok, eğer ki ip adresim denilene göre, modlar bile ip adreslerine erişemiyor. Sadece yönetimdekiler erişebiliyor? Bu konuyu uzatmıyıcağım eğer scofield olduğumu düşünüyorsan bu benim için bir utanç değil onurdur en azından adamın binlerce lisans sattığına şahit oldum
sende lütfen artık bırak şu scoyu görmezden gel ortada olan birşey için itiraz ediyor kendisi boşuna kavgaya girme bırak ne yapıyorsa yapsın ne paylaşıyosa paylaşsın.1 ayın sonunda baktıysan evet o kadar görmüş olabilirsin sonuçta o keyler siliniyor değil mi yeni aimbot ile uğraşıldığından eskisini müşterilere pek tercih etmedik ve almak istemediler şuan bunu okuyan müşteriler vardır beni doğrulayabilirler. biz senin sco abin gibi aylık 40bin kazanmasakta kazandık bir şeyler
kendini ve senin zekandakileri kandırmaya devam et daha kaç defa isim değiştireceksin 1337-L33T HA?
discord adresini vverirmisin banada gösterir misin nasıl yaptığını bende yapayımhile çalışıyor fakat ateş edince yukarı cıkıyo cross adama gıtmıyo