n0thing
Bronz Üye
Discorda gelip ticket açabilirsin.reis hileyi yaparken tab tuşu çalışmıyor. Nasıl yapıcam ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Discorda gelip ticket açabilirsin.reis hileyi yaparken tab tuşu çalışmıyor. Nasıl yapıcam ?
ayn ama artık satamıycaksınız diye ağlamaın free nede olsa korkudan crek paylaşıldığı gibi githubu kapatıp zorrtlatan ben değilim xd1 ayın sonunda baktıysan evet o kadar görmüş olabilirsin sonuçta o keyler siliniyor değil mi yeni aimbot ile uğraşıldığından eskisini müşterilere pek tercih etmedik ve almak istemediler şuan bunu okuyan müşteriler vardır beni doğrulayabilirler. biz senin sco abin gibi aylık 40bin kazanmasakta kazandık bir şeyler
kendini ve senin zekandakileri kandırmaya devam et daha kaç defa isim değiştireceksin 1337-L33T HA?
zort, crekayn ama artık satamıycaksınız diye ağlamaın free nede olsa korkudan crek paylaşıldığı gibi githubu kapatıp zorrtlatan ben değilim xd
hocam hileyi aktif edemedim yardımcı olucak varmıeline sağlık
Ağla piyasaya tam çıkıcakken crek yediniz yeni başka hilede yok sizde yapıcak bilgide yok sadece yazıları değişip güncelledik diyinzort, crek
sanırım spoofta hata yapmışsınmerhaba hileyi kontrol ettim hwid banımı sorunsuz bir şekilde kaldırdım öncelikle teşekkür ediyorum lakin aimbot sanırım fixlenmesi lazım açtığım anda tekrar ban yedim teşekkürler.
hocam hileyi nasıl aktif ettin yardımcı olurmusunmerhaba hileyi kontrol ettim hwid banımı sorunsuz bir şekilde kaldırdım öncelikle teşekkür ediyorum lakin aimbot sanırım fixlenmesi lazım açtığım anda tekrar ban yedim teşekkürler.