Valorant Spoofer + ValoBot Legit | Orjinal Ürün [Scofield & L33T]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence paylaşım iyi olmuş zaten publick bir hack bunu satan kerizler var ama bilgisi olmadığı için hemen crekleniyor bunu satmaları utanç verici @daft gibi 2 kod yazıp scemarlık peşinde kşup crek yemeleri sonrada biliyomuş gibi konuşmaları komik ama neyse güzel paylaşım umarım devamı gelir skidfield arkadaşımızda iyi bilirdik türklere sövmese severdim keratayı
publick crek scemar kşup skidfield kerata hmmm

Bu hatayı alıyorum yardımcı olabilir misin @L33T

unknown.png
3-5 kullanıcı :D yalandan update? şöyle bir şey var ki ortada ban atmayan bir hile vardı amacın ne anlayamadım ama sanki birilerinin köpeğisin :p crek

Dur ne?! Bu ciddi bir konumu abi :DD Hemen valo indiriyorum. Test edip geri dönüşünü yapacağım, eğer cidden böyle bir hileyi ücretsiz olarak bizlere sunuyor isen çok teşekkürler <3

reis den daha onceden bios update yapmıştım birdaha yapmama gerek varmı ?
Eğer ban yemediysen evet işe yarar.
Bios update nasıl yapıyoruz?
Google.com
bi boka yaradığı yok trojandan başka bir şey değil +rep helal kardeşim çalışmalara devam aptal o0rospu çocuğu
:D
açıkcası bu hile parayla satılırken bile ud değil di , scodan dolayıda pek güven vermiyor ama teşekkürler.
Hiçbir pixelbot gerçekten ud değil dostum.
Neden Sadece Türklere Bedava ip location block yaptığını zannetmiyorum da cmd deki yazı dikkatimi çekti ve merak ettim :oops: .
Öyle gerekiyor.
Bence paylaşım iyi olmuş zaten publick bir hack bunu satan kerizler var ama bilgisi olmadığı için hemen crekleniyor bunu satmaları utanç verici @daft gibi 2 kod yazıp scemarlık peşinde kşup crek yemeleri sonrada biliyomuş gibi konuşmaları komik ama neyse güzel paylaşım umarım devamı gelir skidfield arkadaşımızda iyi bilirdik türklere sövmese severdim keratayı
:)
Önce ayarları yapıp her şeyi hallettikten sonra mı valorant ı açacağız yoksa valorant açıkken mi her şeyi yapacağız ?
Farketmez.
Bu hatayı alıyorum yardımcı olabilir misin @L33T
İndirme yapamıyor defenderlarını kapat özellikle smartscreen.
unknown.png
3-5 kullanıcı :D yalandan update? şöyle bir şey var ki ortada ban atmayan bir hile vardı amacın ne anlayamadım ama sanki birilerinin köpeğisin :p crek
Konumun altında boş yapmayı bırakır mısınız lütfen? 194 ticketla büyük bir firma olunmuyor malesef zaten açılan ticketların %60 ı boş ticket oluyor.
Dur ne?! Bu ciddi bir konumu abi :DD Hemen valo indiriyorum. Test edip geri dönüşünü yapacağım, eğer cidden böyle bir hileyi ücretsiz olarak bizlere sunuyor isen çok teşekkürler <3
Evet gayet ciddiyiz :)

Haklısın reis @L33T 194 ticket fasa fiso ben baktım githublarına 20-25 tane key vardı SAH1 formatında kulanıcı isimleri lamerlık yapıyorlar işte takma Sco başkanın eline su dökemezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt