yok reis ben hwid ban yemedim sadece sordumreis ben biliyorum gel tw ile yapayım ya da sanna dc den yazarm dc im işimeyaramaz#2710
yok reis ben hwid ban yemedim sadece sordumreis ben biliyorum gel tw ile yapayım ya da sanna dc den yazarm dc im işimeyaramaz#2710
her el kim yapicak aga onu her aç kapada dicekdin herhalde? öyleyse denerim 16 gblik flash var denersem yazarım... birde ana pc deki intel programını silmeye gerek varmı? flashdan açıcam sonra flashı çıkarıcam programı kapatmaya gerek varmı peki oyuna 1 kere inject olsa yetermi acil cevap pls.ama unutma ki flaşa ıntelın kurdugun dosyasını atıcaksın daha sonra flaştan çalıştırıcaksın oyuna ınject olunca flaşı çekıp oynıcaksın her oyuna gırerken
1 kere değil her oyunu açtıgında maç demıyorm oyunu pcındekı ana ıntelı sıl flaştakı kalsın sadeceher el kim yapicak aga onu her aç kapada dicekdin herhalde? öyleyse denerim 16 gblik flash var denersem yazarım... birde ana pc deki intel programını silmeye gerek varmı? flashdan açıcam sonra flashı çıkarıcam programı kapatmaya gerek varmı peki oyuna 1 kere inject olsa yetermi acil cevap pls.
eyv flasha attım inteli pc dekini sildim. denicem umarım en azından 2 3 gün dayanır1 kere değil her oyunu açtıgında maç demıyorm oyunu pcındekı ana ıntelı sıl flaştakı kalsın sadece
flash dan acınca programı hata veriyor 140 mscvp dll si falan millet nası yapiyor anlamadım kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü vcruntime140.dll bulunamadı diyor flash da iken flashdaki dosyayı pc ye atıncada diyor programı herhalde exe ile kurup acmadan acılmıyor acan nası acıyor söylesin bağri devlet sırrı değilya sonuçta1 kere değil her oyunu açtıgında maç demıyorm oyunu pcındekı ana ıntelı sıl flaştakı kalsın sadece
normal pc de calısıyor kanka ama 2 ay kullanıp ban yemeyen arkadaşlar dosyaları flash belleğe at ordan çalıştır sonra flash belleği çek dediler kasadan onu yapıcakdım flash dan acınca programı bu hataları veriyor ana pc den sildim gpa monitörü flashdan acılmıyor flashdaki dosyaları pcye attım öylede açılmıyor illaki exe ile kurup acılması lazım galiba. ama normal calısıncada ban atıyor 5 10 elde@BenRobotDeğilm kanka sende suan normal pc den çalısıyor mu hile