Valorant ShowWireFrame Wallhack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim format atma durumum yok. Ben ne yapabilirim?
Benim bildiğim formatsiz bir şekilde ban kaldırma yok formatsiz bir şekilde ban kaldirmayi denedigimde hep 2.3 maçta ban yemiştim.
Elinde spoofer yada manuel bir method ile banini kaldiramayacaksan hile işlerine hiç bulaşma derim sana çünkü hwid ban o cihazdan oyuna girmeni engelliyor ilk defa hwid yersen 3 sonrakilerde 6-9-12 sınırsız diye gidiyor.
Yanlışım varsa düzeltiniz.
İyi forumlar.

Knkam Hwıdını açamamışssın Hani Sonra 2.elden ban Yiyorum diyorsun Bu Hile bile değil direk algılasın Valorant 3 4 Güne reporttan algılıyor sadece
Kankam olayı anlamadın galiba intel gpa nın yeni versiyonu fixlendiği gibi bunuda fixlediler artık flaş methodu fark etmiyor banlatıyor toplu hwid yedik onu geç açıp bidaha bunu açtım gene hwid attı 3. maçta

Kankam olayı anlamadın galiba intel gpa nın yeni versiyonu fixlendiği gibi bunuda fixlediler artık flaş methodu fark etmiyor banlatıyor toplu hwid yedik onu geç açıp bidaha bunu açtım gene hwid attı 3. maçta
Arkadas doğru söylüyor bende aynı şekilde 3-4. Maçtan sonra val 5 alıyorum ardından 10-15 dk sonrada VAN152 geliyor. Program detected 3-4 maça banlatiyor.
İyi forumlar

Arkadas doğru söylüyor bende aynı şekilde 3-4. Maçtan sonra val 5 alıyorum ardından 10-15 dk sonrada VAN152 geliyor. Program detected 3-4 maça banlatiyor.
İyi forumlar
detected olsa bile çalışıyor dostum çalıştığına dua et

detected olsa bile çalışıyor dostum çalıştığına dua et
Evet çalışıyor fakat 3-4 maç oynayıp banlandiktan sonra ne işine yarar ki yani şahsen ben kullanmam çünkü sürekli ban yiyip kaldiricaksam en azından bir 3-4 gün kullanmayı beklerim.
İyi forumlar.

DİKKAT DİKKAT BAN RİSKİ VAR
Öncelikle Bir Çok Arkadaş İsteği İçin Paylaşıyorm Güncel Olanı Maalsef Fixlendi Ve Kullanmak Istıyen Arkadaşlar Icın Eskı Versiyonu Vericeğim
Sistem Şöyle Çalışmakta İntelin Uygulaması Olan Graphis Mönitörü İndiriyorsunuz Daha Sonrasında Programdan ShortCuts Kısmından Bir Tuş Atıyorsunuz Atadıgınız Tuş İle Mapı Saydam Görebiliyorsunuz Eyerki Oyundan Atma Sorurunuz Varsa AYAR KISMINDAN 3 TANE OLAN OFFU USTEKI 2 SINI ON Yapmanız Gerekir
Ekli dosyayı görüntüle 317
BU Şekilde Görüyorsunuz Smok Icı Duvar Arkası Vesaire Gözüküyor
Detaylı Anlatım İçin Video Bırakacağım
İndirme Link :
Virüs Total :
Detaylı Anlatım Video :

- Eyer Herşeye Rağmen Çalışmıyorsa Resimdeki Adımı Uygulayın -
Ekran_Alntsxw2.PNG

fixed diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt