Valorant ShowWireFrame Wallhack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka hwid banım yokken en fazla 20 maç dayandı ful winrate ama. Usbden çalıştır 2 aydır ban yemiyorum diyenlere ne diyorsun denemeye değermi bana saçma geldi. Evde usb var ama uğraşmaya değecek gibi gelmedi legit oynamazsan çok hızlı ban yiyon ve çok kullanıyorum bu programı ücretsiz olarak güzel wh valoda tek hatta ücretsiz wh benim bildiğim yok başka en azından 1 gün dayansa kafi ama 4 5 maçta falan ban atınca tat bozuyor.
flaştan daha uzun ömürlü oluyor

Yarın flash ile deneyeceğim. Aldığım sonuçları 3 gün sonra paylaşacağım. Flaş olmadan bundan daha uzun süre dayanamadım.

Yarın flash ile deneyeceğim. Aldığım sonuçları 3 gün sonra paylaşacağım. Flaş olmadan bundan daha uzun süre dayanamadım.
ama unutma ki flaşa ıntelın kurdugun dosyasını atıcaksın daha sonra flaştan çalıştırıcaksın oyuna ınject olunca flaşı çekıp oynıcaksın her oyuna gırerken

Özetle, dosyayı flash'a yüklüyorum >>> flash'ta çalıştır >>> valorant'ı aç >>> flaşı bilgisayardan al.
Bu şekilde mi çalışıyor?

ama unutma ki flaşa ıntelın kurdugun dosyasını atıcaksın daha sonra flaştan çalıştırıcaksın oyuna ınject olunca flaşı çekıp oynıcaksın her oyuna gırerken
Tecrübelerinize göre, bu yöntemi kullanarak banlanmanız ne kadar sürdü? yoksa gitmedin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt