o flash ile kullanım methodu doğru aylardır kullanıyorum daha ban yemedim sis içi hs fln vurmama rağmen şuanlık ban söz konusu değil ama heran herşey olabilir
dostum flaş metodunu uygulayabılırdın ve zaten orda ban rıskı oldugu yazıyorduSakın kulanmayın poligonda denedim merak için 1 gün sonra normal oyunumu oynarken hwid ban yedim 3 ay oyunu oynayamacağım bu wallhack yüzünden. Tavsiye etmem.
+o flash ile kullanım methodu doğru aylardır kullanıyorum daha ban yemedim sis içi hs fln vurmama rağmen şuanlık ban söz konusu değil ama heran herşey olabilir
konuyu tam okuyup yorumlara baksalar sonra gelip ağlamasalar xddostum flaş metodunu uygulayabılırdın ve zaten orda ban rıskı oldugu yazıyordu
Eğer flashı hdd olarak biçimlendirip intel wireframeyi flaşa kurarsanız ve sonrasında tekrar fat32 ye çevirip flaştan graphics analyzeri açıp oyuna girip flaşı çıkarırsanız ban yemezsiniz 2 AYDIR BU ŞEKİLDE BAN YEMİYORUM. Flaşı hdd yapamazsanız dosyaları kopyalayın direkt flaşa ve oyuna enjekte olunca flaşı çıkarın