Valorant ShowWireFrame Wallhack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben aylardır kullanıyorum önemlı olan programı farklı kurmak bide yeni sürümde kaldırmışlar update kısmını sakın açmayın ben 2020 versiyonunu kullanıyor sıtenın eksı halini görebilirsenız ındırım

çok abartmadan açarsan yemezsin bence ya teşekkürler yinede

Graphics Monitor için farklı ayarlar var mı çünkü adam eskisi gibi uzaktan gözükmüyor yani adam koşarak geldiğinde anca görebiliyorum gördüğüm de ölmüş oluyorum sadece smok içi vuruncada anlaşılıyor hile duvar arkası daha rahat görmemizi sağlayacak bir ayar var mı yardımcı olursanız sevinirim

Sakın kulanmayın poligonda denedim merak için 1 gün sonra normal oyunumu oynarken hwid ban yedim 3 ay oyunu oynayamacağım bu wallhack yüzünden. Tavsiye etmem.

Sakın kulanmayın poligonda denedim merak için 1 gün sonra normal oyunumu oynarken hwid ban yedim 3 ay oyunu oynayamacağım bu wallhack yüzünden. Tavsiye etmem.
dostum flaş metodunu uygulayabılırdın ve zaten orda ban rıskı oldugu yazıyordu

Eğer flashı hdd olarak biçimlendirip intel wireframeyi flaşa kurarsanız ve sonrasında tekrar fat32 ye çevirip flaştan graphics analyzeri açıp oyuna girip flaşı çıkarırsanız ban yemezsiniz 2 AYDIR BU ŞEKİLDE BAN YEMİYORUM. Flaşı hdd yapamazsanız dosyaları kopyalayın direkt flaşa ve oyuna enjekte olunca flaşı çıkarın

Brom eprom spoof sende çalışıyor mu hala ? En son ne zaman denedin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt