Valorant ShowWireFrame Wallhack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hileyi tespit edemyioralr çok fazla smoke içi vurunca report yediğin için valorant çok rep yemiş diye banlıyor ben hile kullanmadan bile çok fazla küfürlü konustuğum için hwid ban yemiştim.Hile kullanmadım diye isyan etmiştim ama sonuç değişmedi.
Hileye gelince hile çalışıyor 3 ay önce vardı bu 3 ay önce smoke içi çok adam vurdum çok belli ettim.Valorant 1-2 maçın demosunu izledi muhtemelen banladım.Şuan hileyi yine kullanıyorum kullanacak arkdaşlara tavsiyem belli etmesinler 3 gündür kullanıyorum belli etmiyorum report yemiyorum banda yemem.USB'de çalıştırsınlar.
usb den calıstırıyorum zaten cidden alışınca bırakmıyorsun wh yi valorant da wh açmak harbiden üstünlük sağlıyor. bi esp veya bi bwh hilesi değil ama kafi hile aga. sağol cevaplar için :)

Usb yöntemini ekran kartı bölümünü disk olarak ayırıp inject işlemi sonrası bölümü silerek denemiştim. Ona rağmen yasaklama alıyordum, ban ömrünü uzatması saçma geldi

belli etmeden oynarsak ban yermiyiz ?
Oynamana bağlı sen belli etmiyorum zannedersin ama duvar izlersin abartırsın ortaya çıkar.Karşıma geliyor duvarın arkasından beni izliyorlar çok net belli oluyor o arkadaşlar ondan sonra foruma gelip ban yedim yazmışlar yersin tabi hilem var görüyorum diye oynanmaz.
hile fix ban atıyor ben yedim
4 gün oldu ben yemedim halen ban belli etmiyorum rep yemiyorum çok fazla belli edip muhtemelen çok report yedin.Çok report yediğin için valorant hilemiş değilmiş bakmıyor çok fazla report yediyse sıkıntı vardır deyip banlayıp geçiyor incelemiyorlar bile burda önemli faktör çok fazla report yemeyeceksin ve belli etmeyeceksin USB'den çalıştıracaksın oyun açılınca usb'yi sökeceksin.Hepsi bu.

flash metodu ile deneyeceğim, güzel paylaşım ellerinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt