Aç kapa yapacan kanka sürekli açık gezmicen bunla açıp yerlerini öğrenip kapatıp devam edicenBöyle whmi olur aga ekranı folloş ediyor.
Aç kapa yapacan kanka sürekli açık gezmicen bunla açıp yerlerini öğrenip kapatıp devam edicenBöyle whmi olur aga ekranı folloş ediyor.
Dosyaları flasha atıp oradan çalıştırıp oyunu açınca flashı çıkarıcan..Flaş yönteminin nasıl yapıldığını anlatıcak var mı
Önce pcye kurucaz sonra kurulan dosyaları flaşa mı atıcaazDosyaları flasha atıp oradan çalıştırıp oyunu açınca flashı çıkarıcan..
fps dusurmuyor dostum ılk basta kasıyor oyun 1 2 dksonra duzelıyor yoksa ben nasıl kullanırdım 60 fps veren pcArkadaşlar çok sağlam bilgisayara sahip olmanız gerek mod açıldığı anda fps çok düşer yoksa bilginiz olsun.
Homeoffice olarak kullandıgım pcde denemiştim bunu berbat düşürüyor. 2080 takılı olan cihazda sorun yaşamadım kullanırken. home office olanda ekran kartı vs takılı değil direkt intel hd 4600fps dusurmuyor dostum ılk basta kasıyor oyun 1 2 dksonra duzelıyor yoksa ben nasıl kullanırdım 60 fps veren pc