Bendede aynısı dostum acilmiyor gelmiyor ekranprograma gır dostum sağ ust köşedeki ayarlar sımgesıne tıkla ordakı auto launchu on yap onun altındakınıde on yap en alttakını off yap dene olmuyosa sıl yukle duzelır
Bendede aynısı dostum acilmiyor gelmiyor ekranprograma gır dostum sağ ust köşedeki ayarlar sımgesıne tıkla ordakı auto launchu on yap onun altındakınıde on yap en alttakını off yap dene olmuyosa sıl yukle duzelır
dostum eklemene gerek yok sadece ayarlar simgesınden 3 tane of var orda 2 sını on yapıcaksın hepsı bu oto çalışıcak tabi tuş atamanda lazımPrograma valorantı ekleyemedim valorant.exe dosyasını ekledim ancak start dediğimde açılmıyor. Application hatası veriyor
Halettim hocam çalışıyor sorunsuz. Valorus lıte çalışsa muazzam olurdu bununla beraber onu çözemedim bir türlüdostum eklemene gerek yok sadece ayarlar simgesınden 3 tane of var orda 2 sını on yapıcaksın hepsı bu oto çalışıcak tabi tuş atamanda lazım
flaş yöntemini yaptın inşallah şayet yapmadıysan geçmiş olsun hocam 3 güne ban yersin HWIDHalettim hocam çalışıyor sorunsuz. Valorus lıte çalışsa muazzam olurdu bununla beraber onu çözemedim bir türlü
Sadece aktifti kullanmadım ama biraz karmaşık geldi bana yine ban yer mi? Çok mühim değil zaten keyfine giriyordum tam çalışan bir hile bulsam 3-5 oyun atsam yeter banaflaş yöntemini yaptın inşallah şayet yapmadıysan geçmiş olsun hocam 3 güne ban yersin HWID
bios dan securite bootu kapatın fln yazıyor ve indirirken gpayı kapatın fln yazıyor.ve show wireframe yok bende.
Hileyi tespit edemyioralr çok fazla smoke içi vurunca report yediğin için valorant çok rep yemiş diye banlıyor ben hile kullanmadan bile çok fazla küfürlü konustuğum için hwid ban yemiştim.Hile kullanmadım diye isyan etmiştim ama sonuç değişmedi.hile ile 10 15 tane normal game oynadım 10 win 5 lose gibi birşey oldu rage 2 3 tane dereceli girdim dereceli girdikden 2 3 el sonra ban yedim normal gamede ban atmıyor ancak rank da rage oynarsanız önünüze smok atıp adamları vurursanız val 5 yiyiorsunuz { MANUEL Bİ BAN ATIYOR SİSTEM ALGILAMIYOR ÇÜKÜ O YÜZDEN VAL 5 } rankda yedim yani normal gamede trollemek için kafi ama rankda 3. elin 5. raundunda yedim normal game 20 e yakın attım ban yoktu rankda herhalde hızlıca tepsit ettiler hs oranımdan falan.