Valorant ShowWireFrame Wallhack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Programa valorantı ekleyemedim valorant.exe dosyasını ekledim ancak start dediğimde açılmıyor. Application hatası veriyor

Programa valorantı ekleyemedim valorant.exe dosyasını ekledim ancak start dediğimde açılmıyor. Application hatası veriyor
dostum eklemene gerek yok sadece ayarlar simgesınden 3 tane of var orda 2 sını on yapıcaksın hepsı bu oto çalışıcak tabi tuş atamanda lazım

dostum eklemene gerek yok sadece ayarlar simgesınden 3 tane of var orda 2 sını on yapıcaksın hepsı bu oto çalışıcak tabi tuş atamanda lazım
Halettim hocam çalışıyor sorunsuz. Valorus lıte çalışsa muazzam olurdu bununla beraber onu çözemedim bir türlü

flash yöntemini sonradan duydum 2 gün içinde ban yedim kullananlara dikkattt

hile ile 10 15 tane normal game oynadım 10 win 5 lose gibi birşey oldu rage 2 3 tane dereceli girdim dereceli girdikden 2 3 el sonra ban yedim normal gamede ban atmıyor ancak rank da rage oynarsanız önünüze smok atıp adamları vurursanız val 5 yiyiorsunuz { MANUEL Bİ BAN ATIYOR SİSTEM ALGILAMIYOR ÇÜKÜ O YÜZDEN VAL 5 } rankda yedim yani normal gamede trollemek için kafi ama rankda 3. elin 5. raundunda yedim normal game 20 e yakın attım ban yoktu rankda herhalde hızlıca tepsit ettiler hs oranımdan falan.

hile ile 10 15 tane normal game oynadım 10 win 5 lose gibi birşey oldu rage 2 3 tane dereceli girdim dereceli girdikden 2 3 el sonra ban yedim normal gamede ban atmıyor ancak rank da rage oynarsanız önünüze smok atıp adamları vurursanız val 5 yiyiorsunuz { MANUEL Bİ BAN ATIYOR SİSTEM ALGILAMIYOR ÇÜKÜ O YÜZDEN VAL 5 } rankda yedim yani normal gamede trollemek için kafi ama rankda 3. elin 5. raundunda yedim normal game 20 e yakın attım ban yoktu rankda herhalde hızlıca tepsit ettiler hs oranımdan falan.
Hileyi tespit edemyioralr çok fazla smoke içi vurunca report yediğin için valorant çok rep yemiş diye banlıyor ben hile kullanmadan bile çok fazla küfürlü konustuğum için hwid ban yemiştim.Hile kullanmadım diye isyan etmiştim ama sonuç değişmedi.
Hileye gelince hile çalışıyor 3 ay önce vardı bu 3 ay önce smoke içi çok adam vurdum çok belli ettim.Valorant 1-2 maçın demosunu izledi muhtemelen banladım.Şuan hileyi yine kullanıyorum kullanacak arkdaşlara tavsiyem belli etmesinler 3 gündür kullanıyorum belli etmiyorum report yemiyorum banda yemem.USB'de çalıştırsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt