ShyDreamer
Efsane Üye
Flaş metoduyla hesabım elmas 2 olmuştu sonra 1 gün flaş metodunu unuttum normal açtım 2 gün sonra ban :C . Laptopumdan flaş yoluyla oynuyorum şuanlık sorun yok.
unutmamaını önerrımFlaş metoduyla hesabım elmas 2 olmuştu sonra 1 gün flaş metodunu unuttum normal açtım 2 gün sonra ban :C . Laptopumdan flaş yoluyla oynuyorum şuanlık sorun yok.
Yöntemi anlatabilir misin?o flash ile kullanım methodu doğru aylardır kullanıyorum daha ban yemedim sis içi hs fln vurmama rağmen şuanlık ban söz konusu değil ama heran herşey olabilir
programı bilgisayara kurduktan sonra kurduğun programın dosyasını flaşha atıp çalıştırabilirsin yapamazsan discord ekle stronwich 3647Yöntemi anlatabilir misin?
knk discordda arkadaşlık kabul etmiyorsun haberin olsunprogramı bilgisayara kurduktan sonra kurduğun programın dosyasını flaşha atıp çalıştırabilirsin yapamazsan discord ekle stronwich 3647
Ayarlarınız izin vermediği için discord'a ekleyemiyorum.programı bilgisayara kurduktan sonra kurduğun programın dosyasını flaşha atıp çalıştırabilirsin yapamazsan discord ekle stronwich 3647