habibcanoyunda
Uzman Üye
- İletişim
Keşke ben bunu yazdığımda baksaydın profil fotoğrafına. Duyar sinyalciliği yapmana gerek yokNeden pfpsinde Atatürk olunca ne oluyor açıkla bana.
Keşke ben bunu yazdığımda baksaydın profil fotoğrafına. Duyar sinyalciliği yapmana gerek yokNeden pfpsinde Atatürk olunca ne oluyor açıkla bana.
Kişinin bannerinde ve ppsinde Atatürk bulunmakta ve sadece bugün kişinin profilini açmışsın.Keşke ben bunu yazdığımda baksaydın profil fotoğrafına. Duyar sinyalciliği yapmana gerek yok
Birkaç saat önce değiştirdi söylediğime dayanarak. Acayip boş yapıyorsun yaKişinin bannerinde ve ppsinde Atatürk bulunmakta ve sadece bugün kişinin profilini açmışsın.
Ek düzeltme yapıyorum woman pfp kullanıyormuş kb duyar kasmak istesem Atamı buna dahil etmem iyi forumlar.Kişinin bannerinde ve ppsinde Atatürk bulunmakta ve sadece bugün kişinin profilini açmışsın.
Birde konuşma tarzın pek hoşuma gitmedi hocam yaşınız kaçdı?Birkaç saat önce değiştirdi söylediğime dayanarak. Acayip boş yapıyorsun ya
Değiştirdi diyorum atatürk atatürk atatürk atatürk yapıyorsun
sırf senin icin pp degistimE ne dediğin belli değil ki açık konuş biraz derdin ne söyle
Konuşma tarzımın sana karşı hoş olmamasının sebebi yok yere gelip bana atatürk'ü savunman. Tabii ki Atatürk gibi milli şahsiyetler ile dalga geçilmesi doğru birşey değil savunulması gayet normal ve savunulması gerekiyor fakat elemanın profil değiştirdiğini söylememe rağmen arkasını araştırmadan garip garip konuşuyorsun; yorum yapmadan önce arkasını araştırmanı öneriyorum ki "ek düzeltme" yapmak zorunda kalmayasınBirde konuşma tarzın pek hoşuma gitmedi hocam yaşınız kaçdı?
olm on numara bes yıldız olmussırf senin icin pp degistim
Yukarıda düzeltme yaptım onu okursanız güzel olur.Konuşma tarzımın sana karşı hoş olmamasının sebebi yok yere gelip bana atatürk'ü savunman. Tabii ki Atatürk gibi milli şahsiyetler ile dalga geçilmesi doğru birşey değil savunulması gayet normal ve savunulması gerekiyor fakat elemanın profil değiştirdiğini söylememe rağmen arkasını araştırmadan garip garip konuşuyorsun
olm on numara bes yıldız olmus
Yanıtımı okudunuz mu bilmiyorum ama orada zaten okuduğumu dolaylı yoldan size açıklıyorum.Yukarıda düzeltme yaptım onu okursanız güzel olır
Sonradan düzenleme yapmışsınız haklısınız hocam Atatürk pfpsine laf atıldığını sandım biraz sinirlendim kbYanıtımı okudunuz mu bilmiyorum ama orada zaten okuduğumu dolaylı yoldan size açıklıyorum.