Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
PUAHAHAHSDADASSADHASASUDASH doğru dedin kral
Adamı ifşa adı altında allaha sövdüğü ssleri falan paylaşmışlar, kimseyi savunmuyorum kimsenin de düşmanı değilim ama kayra da allaha sövüyor yani kimse böyle ifşa konusu açacak kadar sinirlenmiyor

Demek ki elemanın işi gücü yok kendini allahın avukatı zannediyor ifşa diye konu açmış, adı eymenizm la ne bekliyorsun womanpfp falan var profilinde tam çocuk profili

Adamı ifşa adı altında allaha sövdüğü ssleri falan paylaşmışlar, kimseyi savunmuyorum kimsenin de düşmanı değilim ama kayra da allaha sövüyor yani kimse böyle ifşa konusu açacak kadar sinirlenmiyor

Demek ki elemanın işi gücü yok kendini allahın avukatı zannediyor ifşa diye konu açmış, adı eymenizm la ne bekliyorsun womanpfp falan var profilinde tam çocuk profili
profili öylesine yaptım olm profille işim yok xd

tamam sen bir daha profil felan ayarlama lütfen rezil oluyorsun senin iyiliğin için söylüyorum bu nickle bu pfpyle ifşa konusu açıp kayrayı falan savunuyorsan ayrı bi rezil olursun

lütfen dur, biraz yardım al
kayrayı savunmadım :D?

yok savunuyorsan falan dedim boşver ifşa açtığın eleman gibi allaha sövüyordu kayra zaten ayrı bi kızansın daha rezil olma lütfen
olm kayra ile konuşmuyorum bile konuşmadığım birisi sövüyor olsa bile ss fln yok elimde :thinkie:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt