wyxreez
Uzman Üye
- İletişim
discord gel kankam serial checkerle bakarız hemennerden kontrol ediyoruz discord dan yardım edebilme imkanınız varmı ben pek bilmiyorum bu konuları
discord gel kankam serial checkerle bakarız hemennerden kontrol ediyoruz discord dan yardım edebilme imkanınız varmı ben pek bilmiyorum bu konuları
ustası değilim kral bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır bende senin gibi yabancıyım biraz fakat yaptıktan sonra sanırım ara kısmına sistem bilgisi yazdıktan sonra değişiklik görmen lazım sistem adı üreticisi vb yerlerdenerden kontrol ediyoruz discord dan yardım edebilme imkanınız varmı ben pek bilmiyorum bu konuları
Yorumlara rapor atabilirsin eğer dediğin olsaydı tüm konulara lock atmak zorunda kalırdık@Lightning @Genisys boş kavga var konuda hala lütfen bir el atın olmazsa kilit atın kullanacak insanlar yükler yoruma gerek yok.
emin miyiz?neo Allah lafından sonrasını getirmiyor en azından xd
Genisys neden yazdın o yok artık@Lightning @Genisys boş kavga var konuda hala lütfen bir el atın olmazsa kilit atın kullanacak insanlar yükler yoruma gerek yok.
-
Status: Working
-
Tüm dosyaları yedim
# Açıklama #
Ana loader'ı patchlemekle uğraşmadım. Çünkü ana loader'ın 3 görevi var:
1-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradresinden ZIP indir. (Spoof dosyalarını indiriyor)
2- ZIP'i ayıkla ve start.bat dosyasını çalıştır. (Spoof işlemini yapıyor)
3- İşlemler bittiğinde del.bat dosyasını çalıştır. (İşlemler bittikten sonra dosyaları siliyor xD)
# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/orionware-gueveni-li-r-hi-le-deneyi-mi-valorant-permanent-hwid-spoofer-tuerkiyenin-en-ucuzu.63044/ @OrionSoftware
# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10 22H2
# Hile Nasıl Çalıştırılır #
1. Spoof.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. (Sanırım)
# Not #
Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum, tüm dosyalar UC'den toparlanmış ve ChatGPT yardımıyla birleştirilmiş. Çalışacağına pek olanak vermiyorum.
# İndir #
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
# VT #
Her şey açık kaynak olduğu için VT eklemeye gerek duymadım