- İletişim
puhahahaha eline sağlık xddd
puhahahaha eline sağlık xddd
Bende var da boşver atmayayım şimdi arkadan iş çevirmeyelimolm kayra ile konuşmuyorum bile konuşmadığım birisi sövüyor olsa bile ss fln yok elimde
woman pfp biz de kullanıyoruz ama biz yapmıyoruz böyle seylerAdamı ifşa adı altında allaha sövdüğü ssleri falan paylaşmışlar, kimseyi savunmuyorum kimsenin de düşmanı değilim ama kayra da allaha sövüyor yani kimse böyle ifşa konusu açacak kadar sinirlenmiyor
Demek ki elemanın işi gücü yok kendini allahın avukatı zannediyor ifşa diye konu açmış, adı eymenizm la ne bekliyorsun womanpfp falan var profilinde tam çocuk profili
kral değiştirsenize dibi tuttu şöyle profillerin artıkwoman pfp biz de kullanıyoruz ama biz yapmıyoruz böyle seyler
kafama göre takılıyorum usta ya fikirlere pek taktığım söylenemezkral değiştirsenize dibi tuttu şöyle profillerin artık
kanka sende videoyu güncellesene genisys gittikral değiştirsenize dibi tuttu şöyle profillerin artık
Ne yani genisys gitti diye unutalım mı adamıkanka sende videoyu güncellesene genisys gitti
öyle demedimNe yani genisys gitti diye unutalım mı adamı
Gördüğüm en insaflı admin Genisys'ti zaten çok kral adamdı benim üstüme değil onu videodan silmek
E ne dediğin belli değil ki açık konuş biraz derdin ne söyleöyle demedim
Neden pfpsinde Atatürk olunca ne oluyor açıkla bana.tamam sen bir daha profil felan ayarlama lütfen rezil oluyorsun senin iyiliğin için söylüyorum bu nickle bu pfpyle ifşa konusu açıp kayrayı falan savunuyorsan ayrı bi rezil olursun
lütfen dur, biraz yardım al