VALORANT HWID SPOOFER ( FREE OLACAK... )

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hilesiz valo mu olur 😜
Sizde haklısınız ama ne yapayım delaylı banı kaldırsam bile hile ile gideceğim max gün sayısı 3 hadi bilemedin 4 olsun.Her 4 günde bir format atacamda biosu yükseltecemde ben katlanamam yani
Valorantta ilk hile açtığımda 5 gün boyunca hiç ban yememiştim kendi kendime söyleniyordum millet nasıl ban yiyor ben yemiyom diye.Ondan sonra val 5 hatası verdi o val5 var ya 3 haftadır peşimi bırakmıyor denemediğim yöntem kalmadı yarın tekrardan raid0 + spoofer denicem kalkarsa uzun bi ara hileye ara vermeyi düşünüyorum çünki tek eğlence aldığım oyun valorant

Olum val 5'i nasıl çözüyorsunuz ya

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Olum val 5'i nasıl çözüyorsunuz ya
Hocam 3 haftadır val 5 için yapmadığım şey kalmadı diyim siz anlayın.
İnanılmaz bir şey yapıştı gitmiyor yarın son kez raid0+spoofer denicem olmazsa umut yok artık

Hocam 3 haftadır val 5 için yapmadığım şey kalmadı diyim siz anlayın.
İnanılmaz bir şey yapıştı gitmiyor yarın son kez raid0+spoofer denicem olmazsa umut yok artık
Umarım çözersin dostum, artık free spooferlar çalışmıyor diye duydum

Umarım çözersin dostum, artık free spooferlar çalışmıyor diye duydum
En kötü sadece bios up yaparım raid0la artık o da olmazsa valorantı salıcam zaten yeni bir oyun bulurum 1. el bitmeden ban yiyorum bunda hileyle oynasamda zevk alamıyorum

@mrblr2 Dostum ayıptır sorması hangi hileyi kullandın da ban yedin?

@mrblr2 Dostum ayıptır sorması hangi hileyi kullandın da ban yedin?
Kanka işte bu forumda paylaşılan internal hile idi tabi önce uc den de aldım.Ama çok sinirim bozuldu yani ilk raid0 yaptığımda 5 maç falan hiç ban yememiştim sonra bi markete gidip geldim bilgisayar açıktı bi geldim valoranttan uzaklaştırıldın val 5 yazıyordu.Şimdi yine raid0 yapcam ama bu sefer bios up da yapcam bakalım işe yarıcakmı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt