VALORANT HWID SPOOFER ( FREE OLACAK... )

Bilemiyorum fakat daha bugün sabah Van152 yemiş bir PC de ban açması çalışması adına önemli bir detay. ( Van152 geçemeyen arkadaşlar için kırılması faydalı olur diye düşünüyorum )
Van152 yi geçmek zor değil ki ahmet ayhan bile geçiyor onu önemli olan val5 almamak, benim paylaşacağım konuda val5 almayacaksınız :)

Bilemiyorum fakat daha bugün sabah Van152 yemiş bir PC de bu spooferi kullandıktan sonra ban açması, çalışması adına önemli bir detay. ( Van152 geçemeyen arkadaşlar için kırılması faydalı olur diye düşünüyorum )
ben geçemiyorum be reisim inşallah geçebilirim delaya cevirebilirim su val152
Van152 yi geçmek zor değil ki ahmet ayhan bile geçiyor onu önemli olan val5 almamak, benim paylaşacağım konuda val5 almayacaksınız :)
reis benide aydinlat be van152 yi geçeyim tek sıkıntı insyde bios

Evet haklısınız fakat dediğim gibi, bazı arkadaşlar bilgisayardan fazla anlamadıkları için bu spooferi kullanarak kolayca 152 banını atlatabilirler bu yüzden kırılmasını önerdim sadece :talonheart:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İNAŞALLAH BAKALIM OLUCAK MI

Hocam bu arada ben kafaya taktım buldum sonunda method 2 gündür test ediyorum bir sorun yok hesap hala duruyor :D
Tabiki yinede 1 hafta test edeceğim sonra hileye devam QWEKQW + Paylaşmaya niyetimde yok reis kim method paylaştıysa fix yiyor 2 gün içinde :(

HqjOBvH0SrS8pU3hiE96kg.png

Val152'den kurtuldum ama val152 abisini, Val5 i çağırdı sümük gibi yapıştı kurtulamıyorum

Bizzat satın alan bir kişiden sadece Loaderi aldım cracklenirse forum yararlanmış olur, Auth zaten KeyAuth yani kolay kırılabileceğini düşünüyorum. ( Halihazırda herkes spoofer bekliyor )
STATUS: Güncel Olarak Tüm Oyunlarda Çalışmakta :businessman:

Auth: KeyAuth ( GayAutuh )

image.png

unknown_8.png

image.png
bu spooferı denedim yaklasık 1 ay önce hangar script ten aldım ve hala satıyorlar normalde 1 maça val 5 alırken bu spoofu aldıktan sonra 10 maç attım vve spooferinn süresi dolduğunda ise val 5 yedim hala çalışırmı bilmem.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt