Extiradeniz
Efsane Üye
Val152'den kurtuldum ama val152 abisini, Val5 i çağırdı sümük gibi yapıştı kurtulamıyorum
wqrlkmrwqljkltqkwj2
Val152'den kurtuldum ama val152 abisini, Val5 i çağırdı sümük gibi yapıştı kurtulamıyorum
:imcryvui lòng:Vượt Van152 không khó, thậm chí ahmet ayhan cũng vượt qua được, quan trọng là không đạt val5, bạn sẽ không đạt được val5 trong chủ đề mình sẽ chia sẻ.
V-a-n 152'den kurtulmama yardım etmen için yalvarıyorumVan152 yi geçmek zor değil ki ahmet ayhan bile geçiyor onu önemli olan val5 almamak, benim paylaşacağım konuda val5 almayacaksınız
Share it please my friendIt is not difficult to pass Van152, even ahmet ayhan passes it. The important thing is not to get val5, you will not get val5 in the subject I will share.
Mac değiştiriyor musun?Beyler tekrar raid0 + bios update denedim yine ilk maçtan val5
Umudum kalmadı artık delaylı ban sorunu çözülene kadar valorant girmem artık
Hocam bir tane programla değiştirdim.İnternette buldum.Sizin konunuzda yazan kablo mu ne idi hatırlamıyorum ama ondan almadım.Ancak yine ilk maçın 9.turu val 5.Her şeyi doğru yaptığımada eminim.Eksik bir şey yaptığımı düşünmüyorum modemi falanda resetlemeyi denedim denemediğim şey kalmadı val 5 den kurtulamadım halaMac değiştiriyor musun?
Kullandığın program T-MAC ise normal, ccboot ile ya da usb ethernet ile değiştirin.Hocam bir tane programla değiştirdim.İnternette buldum.Sizin konunuzda yazan kablo mu ne idi hatırlamıyorum ama ondan almadım.Ancak yine ilk maçın 9.turu val 5.Her şeyi doğru yaptığımada eminim.Eksik bir şey yaptığımı düşünmüyorum modemi falanda resetlemeyi denedim denemediğim şey kalmadı val 5 den kurtulamadım hala