VALORANT HWID SPOOFER ( FREE OLACAK... )

VAn 152'yi çıkarmak mümkün mü? :icheckwait:
Vượt Van152 không khó, thậm chí ahmet ayhan cũng vượt qua được, quan trọng là không đạt val5, bạn sẽ không đạt được val5 trong chủ đề mình sẽ chia sẻ.:)
:iloveyousir::iloveyousir::imcryvui lòng:
:iloveyousir::imcryplease:Van152 yi geçmek zor değil ki ahmet ayhan bile geçiyor onu önemli olan val5 almamak, benim paylaşacağım konuda val5 almayacaksınız :)
V-a-n 152'den kurtulmama yardım etmen için yalvarıyorum

Son düzenleme:
Agalar Bi sorum var ben format ve bios sıfırladım banım açıldı 5 gündür hiç takılmadan oynuyorum şimdi hesap almayı düşünüyorum skinli 5 gündür sıkıntı çıkmadı bundan sonra sıkıntı çıkarmı ? ban yermiyim

Ain't no way This works in COD there HWID bans are unspoofable, you just can't get rid of them.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Beyler tekrar raid0 + bios update denedim yine ilk maçtan val5 :(
Umudum kalmadı artık delaylı ban sorunu çözülene kadar valorant girmem artık

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Mac değiştiriyor musun?
Hocam bir tane programla değiştirdim.İnternette buldum.Sizin konunuzda yazan kablo mu ne idi hatırlamıyorum ama ondan almadım.Ancak yine ilk maçın 9.turu val 5.Her şeyi doğru yaptığımada eminim.Eksik bir şey yaptığımı düşünmüyorum modemi falanda resetlemeyi denedim denemediğim şey kalmadı val 5 den kurtulamadım hala

Hocam bir tane programla değiştirdim.İnternette buldum.Sizin konunuzda yazan kablo mu ne idi hatırlamıyorum ama ondan almadım.Ancak yine ilk maçın 9.turu val 5.Her şeyi doğru yaptığımada eminim.Eksik bir şey yaptığımı düşünmüyorum modemi falanda resetlemeyi denedim denemediğim şey kalmadı val 5 den kurtulamadım hala
Kullandığın program T-MAC ise normal, ccboot ile ya da usb ethernet ile değiştirin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt