VALORANT HWID SPOOFER ( FREE OLACAK... )

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@mrblr2 dene bakalım umarım sonuç verir.
Sanmıyorum ama deniyeceğim bilgisayarda yarınki yapışımla haftada 3. formatını görmüş olacak.Böyle kanser bir şey olacağını bilseydim bırak hile açmayı aratmazdım bile.Ben sadece hwid yicem sanıyordum onuda spoofer ile açarım nasıl olsa diyordum kendi kendime

@mrblr2 bende sitede paylaşılan hilelerden denicem. Banlanırsamda sıkıntı olmaz bi arkın spooferı var oradan açarım. umarım olur seninkide

18fScn-MS3WaHKV00lRWwg.png

Bendeki method çalışıyor dünden beri aralıksız oynuyorum gördüğünüz gibi hala ban yok :D
+ Kalıcı geçiriyor banı :=)
keşke söylesen reis 1 haftadır kaldırmaya çalışıom sürüm düşürüp güncellemeyi denedim olmadı raid desteklemiyo pc tmac felan kullandım hiçbiri geçirmiyor valla umudu kesiyorum csgo felan geçsemmi diye düşünüyorum

18fScn-MS3WaHKV00lRWwg.png

Bendeki method çalışıyor dünden beri aralıksız oynuyorum gördüğünüz gibi hala ban yok :D
+ Kalıcı geçiriyor banı :=)
1 ay sonra tekrar gelip ban yedim diye ağlarsın :)) en az 3 ay dayanması lazım kullandığın methodun benim methodum bende 3 ay gitmişti geri hile açmıştım

Van152 yi geçmek zor değil ki ahmet ayhan bile geçiyor onu önemli olan val5 almamak, benim paylaşacağım konuda val5 almayacaksınız :)
tek umudumuz sensin kral
Hocam bu arada ben kafaya taktım buldum sonunda method 2 gündür test ediyorum bir sorun yok hesap hala duruyor :D
Tabiki yinede 1 hafta test edeceğim sonra hileye devam QWEKQW + Paylaşmaya niyetimde yok reis kim method paylaştıysa fix yiyor 2 gün içinde :(

HqjOBvH0SrS8pU3hiE96kg.png
kral ben hile kullanmadan ban yedim hayrına bana yaparsın be :(
Kanka işte bu forumda paylaşılan internal hile idi tabi önce uc den de aldım.Ama çok sinirim bozuldu yani ilk raid0 yaptığımda 5 maç falan hiç ban yememiştim sonra bi markete gidip geldim bilgisayar açıktı bi geldim valoranttan uzaklaştırıldın val 5 yazıyordu.Şimdi yine raid0 yapcam ama bu sefer bios up da yapcam bakalım işe yarıcakmı
kral ben raid0 yapmasını bilmiyorum ama sen şey dene valoyu revo unistallerle kaldır veya sadece kalıntıları kaldır sonra bios up yap ana kartın hdd ssd lerin serilerini değiştir mac deiştir raid0 yap oyunu tekrar yükle bakam bide öyle dene bi merak ettim olcakmı

Son düzenleme:
yeminle en son 2 sene önce valodan ban yemştim ondada hile kullanmadım yüklü farklı bi yazılımdan yedim sanırım onuda birine kaldırtmıstım simdide hıle kullanmadan ban yedim şansıma ban kaldılmıyo artık vallahi kafayı yicem

1 ay sonra tekrar gelip ban yedim diye ağlarsın :)) en az 3 ay dayanması lazım kullandığın methodun benim methodum bende 3 ay gitmişti geri hile açmıştım
Senin methodun saçmaydı çünkü, sürüm indirip yükseltmek ile banın geçeceği kalıcı birşey değildi. Belki birşeyleri engelliyordu ama tam olarak çözüm bu olamazdı. Fix yiyeceği çok belliydi diyelim.
Çaresizlikten denedik ama zaten fix olmuşken paylaşmıştın. Benim methodum gerçekten çok ayrıntılı, method başka kimsede yok. Şöyle söyleyeyim banımın kalktığını adım gibi biliyorum,
Hemde kalıcı olarak 🤠

Yani sonuçta çalışyor bugün 3.günüm ve tabiki ban yok. Olacağınıda ihtimal vermiyorum. Gidip UD hile satın aldım slotlu olarak, hesap kasmaya başladım.
Dipnot: Hile alacağına spoofer alabilirdin diyebilirsin, yapmadığım birşey değildi spooflar bile geçiremedi benim banımı :)

Priv spoofların bile geçiremediği banımı bu method geçirdi, oyunu aralıksız 3 gündür oynuyorum ve hilemide satın aldım.
Methodu bu şekilde test etmeye devam edeceğim. Ve tamam dediğin gibi olsun 1 ay sonra görüşürüz :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt