Valorant hile

sizin gibi aveller çok eleman sağlam bi hile alıyo sanki aldığı hileyi satıyomuş gibi ttde yayın açıyolar sizde kanıyosunuz adam sağlam hileyle yayın açıyo zaten size verdikleri bambaşka çok gördüm bu aralar permaval bolgeproject falan baya türeme çıktı almayın kardesim
kardeşim bana laf söylüyorsunuzda valorant ta yeniyim gördük forumda aldık bidaha almayız bişey ozaman forumdan

arkadaşın yediği ban hileden değildir tekrardan söylüyorum eğer hiledense 2x iade yapabilirim lorddan almasına rağmen.
ürün undetected durumda

image.png

9 kişi aktif olarak oynamakta herhangi bir ban söz konusu değildir kendi müşterim yücelik eloda hala oynuyor
ben hileden ban yedim van 152 banı yedim direk ss ler var zaten oyundaki arkadaşımdahile tespit edildi dedi kıza da rezil olduk zaten

kardeşim bana laf söylüyorsunuzda valorant ta yeniyim gördük forumda aldık bidaha almayız bişey ozaman forumdan

ben hileden ban yedim van 152 banı yedim direk ss ler var zaten oyundaki arkadaşımdahile tespit edildi dedi kıza da rezil olduk zaten
hocam okadar aktif müşteri varken onlar yemiyor siz niye yiyorsunuz peki

tamam da kanka adam neyin desteğini verecek yani banının açılmasını falan yapamaz sonuçta spoofer alman gerekli

dostum neyin şikayetini açacak adama adam hileyi teslim etmiş ban yedi diye şikayet açma gibi bi durum yok
3 SAAT İÇİNDE BAN YEMEK PARALI BİR HİLEYE GÖRE NORMALMİ KANKA ADAMLA DALGAMI GECİYON

lordun sattığı ürün şuanda benim ürünüm hocam herhangi bir detect durumu yok yediğiniz ban hileden olması imkansız yediyseniz ya spoofunuz tutmamıştır aktif olarak müşterilerim ve bende oynuyorum 2 haftadır rage oynuyorum enaz 30 40 vuruyorum her maç
Yanlış anlamayın ama konuşmalarınızda tutarsızlık var. Az mantık yürütelim, 2 haftadır rage bir şekilde oynadığını söylüyorsun ve hilenin UD olduğunu belirtiyorsun. Arkadaş, spoofer kullandığını daha önce belirtmemiş. Fakat siz "rage oynuyorum" demeseydiniz, arkadaşın oynayışıyla ilgili ban sorunu söz konusu olabilir. Ancak ortalama bir semi-rage oynasa demek ki ban yemeyecek anlamına geliyorsunuz. O zaman nasıl ban yiyor?

vallahi dc yok bende bi türlü açamıyorum hesap hiç kullanmadım tg var sadeece bende
tgde olur verin tgnizi ekliyim

Yanlış anlamayın ama konuşmalarınızda tutarsızlık var. Az mantık yürütelim, 2 haftadır rage bir şekilde oynadığını söylüyorsun ve hilenin UD olduğunu belirtiyorsun. Arkadaş, spoofer kullandığını daha önce belirtmemiş. Fakat siz "rage oynuyorum" demeseydiniz, arkadaşın oynayışıyla ilgili ban sorunu söz konusu olabilir. Ancak ortalama bir semi-rage oynasa demek ki ban yemeyecek anlamına geliyorsunuz. O zaman nasıl ban yiyor?
işte nasıl neden ban yediğini bilmiyorum arkadaşın kontrol edicem şimdi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt