dc girmiyor hiç indirmedim kullanmayı bilmiyorum tg var sadecediscord.gg/surfs gel uyguna spoofer salayım
bedava spooferden hayır gelmez kanka adam gibi parasını ver spoofer al dediğim gibi adam sana spoofer falan vermek zorunda değil hileyi almışsın kullanmissin kendini tatmin edip ban yedikten sonra öne time spoofer istiyorsun3 saat kullandım sildim sonra ban yiyince pc reset falan attım spoofer falan tek seferlik verebilir ben olsam öyle yapardım mağdur olmasın diye müşteri
spoofer buldum rat yedim şuan bidaha pc reset atıcam
yok ben belli etmeden oynuyordum korkudan zaten ban yememek içinbedava spooferden hayır gelmez kanka adam gibi parasını ver spoofer al dediğim gibi adam sana spoofer falan vermek zorunda değil hileyi almışsın kullanmissin kendini tatmin edip ban yedikten sonra öne time spoofer istiyorsun
gel buradan dm at buradan yapalım tıcaretı sorun yokdc girmiyor hiç indirmedim kullanmayı bilmiyorum tg var sadece
şikayet değil sadece ne yapabilirim diye sordum spoofer vs falan gerek yok 300 lira için tartışmayaŞikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)
Konuyu şablona göre düzenleyiniz.
pc sıfırlim önce rat yedim çünkügel buradan dm at buradan yapalım tıcaretı sorun yok
tamam kanka da ban yedirmeyen hile diye bişe yok yani ne kadar legit oynasanda dt olunca yiyosunyok ben belli etmeden oynuyordum korkudan zaten ban yememek için
şikayet konusu aç bence paranı iade alabilirsin haklıysanşikayet değil sadece ne yapabilirim diye sordum spoofer vs falan gerek yok 300 lira için tartışmaya
pc sıfırlim önce rat yedim çünkü
öyle valla hesabı da baya kasmıştık 50 level yapmıştım gece gündüz parada yatırmıştık neyse hayırlısı bakalımtamam kanka da ban yedirmeyen hile diye bişe yok yani ne kadar legit oynasanda dt olunca yiyosun