Tarzaned
Gold Üye
- İletişim
Görmezden gelmesi de ayıp bir durum amakardeşim ne alaka sen yayinci falan olsan tamam ama musterisin hileden dolayı ban yedin diye sana spoofer vermek zorunda değil
Görmezden gelmesi de ayıp bir durum amakardeşim ne alaka sen yayinci falan olsan tamam ama musterisin hileden dolayı ban yedin diye sana spoofer vermek zorunda değil
adam keyini vermiş ve oynamıs ban yemiş key gecersiz vb olsa haklı olrda öyle bir durumda yok belki hile dt olabilirşikayet konusu aç bence paranı iade alabilirsin haklıysan
Valla öyle çok anlamıyorum valırantta yeniyiz zaten dedikleri gibi açıp giriyordum hesaba yazık olduadam keyini vermiş ve oynamıs ban yemiş key gecersiz vb olsa haklı olrda öyle bir durumda yok belki hile dt olabilir
Gerekli kanıtların varsa şikayette bulun. Ticket’ın kanıt olarak dahil etmek için ss almanı öneririm.Keşke işte yeni ürün geldi dedi bende aldım dedim yemez ban sağlamdır yeniyse sıkıntı işte
Yok hile dışında başka hiçbirşey süresiz cihaz ve hesap banı atmaz diye düşünüyorum
Satıcıya sorduysan UD olduğunu ve sana UD olduğunu belirttiyse, 3 saat veya 1 gün içinde ban yediysen, oyuna güncelleme gelmeden vesaire, kanıtların olduğu sürece evet, bu satıcı için suç olarak geçer.Şimdi satıcının ud diye dt ürün satması suç teşkil ediyor mu bilmediğimden soruyorum
hocam arkadaş hileyi kullanmıs ve banı yemiş şikayet etse ne olucak sorumlusu alıcıdır satıcı değilşikayet konusu aç bence paranı iade alabilirsin haklıysan
perma ve bolgein hileleri ile yayın yapan hiç görmedim varsa yoksa hepsi ext-full hilesidirsizin gibi aveller çok eleman sağlam bi hile alıyo sanki aldığı hileyi satıyomuş gibi ttde yayın açıyolar sizde kanıyosunuz adam sağlam hileyle yayın açıyo zaten size verdikleri bambaşka çok gördüm bu aralar permaval bolgeproject falan baya türeme çıktı almayın kardesim