Valorant hile

Şimdi satıcının ud diye dt ürün satması suç teşkil ediyor mu bilmediğimden soruyorum

Keşke işte yeni ürün geldi dedi bende aldım dedim yemez ban sağlamdır yeniyse sıkıntı işte

Yok hile dışında başka hiçbirşey süresiz cihaz ve hesap banı atmaz diye düşünüyorum
Gerekli kanıtların varsa şikayette bulun. Ticket’ın kanıt olarak dahil etmek için ss almanı öneririm.

Şimdi satıcının ud diye dt ürün satması suç teşkil ediyor mu bilmediğimden soruyorum
Satıcıya sorduysan UD olduğunu ve sana UD olduğunu belirttiyse, 3 saat veya 1 gün içinde ban yediysen, oyuna güncelleme gelmeden vesaire, kanıtların olduğu sürece evet, bu satıcı için suç olarak geçer.

sizin gibi aveller çok eleman sağlam bi hile alıyo sanki aldığı hileyi satıyomuş gibi ttde yayın açıyolar sizde kanıyosunuz adam sağlam hileyle yayın açıyo zaten size verdikleri bambaşka çok gördüm bu aralar permaval bolgeproject falan baya türeme çıktı almayın kardesim

kardeşim spoof atıcan aynı yerden almadigina emin ol da nerden alırsan al

sizin gibi aveller çok eleman sağlam bi hile alıyo sanki aldığı hileyi satıyomuş gibi ttde yayın açıyolar sizde kanıyosunuz adam sağlam hileyle yayın açıyo zaten size verdikleri bambaşka çok gördüm bu aralar permaval bolgeproject falan baya türeme çıktı almayın kardesim
perma ve bolgein hileleri ile yayın yapan hiç görmedim varsa yoksa hepsi ext-full hilesidir

arkadaşın yediği ban hileden değildir tekrardan söylüyorum eğer hiledense 2x iade yapabilirim lorddan almasına rağmen.
ürün undetected durumda

image.png

9 kişi aktif olarak oynamakta herhangi bir ban söz konusu değildir kendi müşterim yücelik eloda hala oynuyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt