Valorant hile

tamam da kanka adam neyin desteğini verecek yani banının açılmasını falan yapamaz sonuçta spoofer alman gerekli

dostum neyin şikayetini açacak adama adam hileyi teslim etmiş ban yedi diye şikayet açma gibi bi durum yok
Şu konuda yanlış düşündüğünü kararlaştıralım, Bu satıcı CheatGlobal'den bir satıcı olsaydı, ürünü UD diye tanıtıp 3 saat sonra hileden ban yeseydi, kanıtlarıyla birlikte şikayet edebilirdin. UD diye tanıtıp da 3 saatte ban yiyecek değilsin ya? Oyun güncelleme almadığı sürece, UD ise veya driver’ı DT değilse ban yemezsin. Ancak bu satıcı CheatGlobal’den bir satıcı değilse, yapabileceği hiçbir şey yok.

öyle valla hesabı da baya kasmıştık 50 level yapmıştım gece gündüz parada yatırmıştık neyse hayırlısı bakalım
lordun sattığı ürün şuanda benim ürünüm hocam herhangi bir detect durumu yok yediğiniz ban hileden olması imkansız yediyseniz ya spoofunuz tutmamıştır aktif olarak müşterilerim ve bende oynuyorum 2 haftadır rage oynuyorum enaz 30 40 vuruyorum her maç

Şu konuda yanlış düşündüğünü kararlaştıralım, Bu satıcı CheatGlobal'den bir satıcı olsaydı, ürünü UD diye tanıtıp 3 saat sonra hileden ban yeseydi, kanıtlarıyla birlikte şikayet edebilirdin. UD diye tanıtıp da 3 saatte ban yiyecek değilsin ya? Oyun güncelleme almadığı sürece, UD ise veya driver’ı DT değilse ban yemezsin. Ancak bu satıcı CheatGlobal’den bir satıcı değilse, yapabileceği hiçbir şey yok.
@LordStore cg satıcısı

bu arkadaş cheatglobalde var biliyorum ama sorun ud veya dt olması değil örnek verdim orda

lordun sattığı ürün şuanda benim ürünüm hocam herhangi bir detect durumu yok yediğiniz ban hileden olması imkansız yediyseniz ya spoofunuz tutmamıştır aktif olarak müşterilerim ve bende oynuyorum 2 haftadır rage oynuyorum enaz 30 40 vuruyorum her maç
aslan gardaşım

Valla banı yedik 3 saat içinde parasında değilim ki hesabıma yazık oldu sadece ve bidaha oyuna giremiyorum şuan pc reset atıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt