@123asd123asd123 kanka yaptığın adımları bi yazsana tekrar buraya deneyebilirm bende
En az 1 hafta beklemeniz önerimdir. Ben 2 gün bekleyip ana hesabıma girmiştim 2K yatırdığım hesap VAL5 yedi.Gördüğün gibi 6 maç oynadım totalde ve hiçbirşey olmadı.
Yarını bekleyeceğim, yarında yemezsem 1 gün daha bekleyeceğim ve yine ban yemezsem kalkmış demektir
2 gün önermiyorum zaten hocam 3 gün yeterlidir ama 3 hafta sonra val 5 alan arkadaşımda oldu çoğu kişi main hesaba girince gümlüyor nedenseEn az 1 hafta beklemeniz önerimdir. Ben 2 gün bekleyip ana hesabıma girmiştim 2K yatırdığım hesap VAL5 yedi.
Kanka şu konuyu okusana "valorantı kuruyoruz ve restart atıyoruz.dostum ben şimdi 1607 den aşağı bi sürüme format atıcam ve orda valorantı kurup direk oyuna mı giricem başka bişey yapmama gerek yokmu
restart atıcaz derken ben onu anlamadımKanka şu konuyu okusana "valorantı kuruyoruz ve restart atıyoruz.
Sonrasında ise eğer elinizde iso varsa istediğiniz sürüme upgrade edebilirsiniz iso yoksa windows uptade ile 20H2 güncellemesini yükleyeceksiniz (1903'ün üstünde hangi sürümü kurduysam çalıştı fakat denemek isteyen istediği sürüme kurabilir)
Sonrasında oyuna girebilirsiniz."
Restart ın nesini anlamıyorsun kanka yeniden başlatıcan pc yirestart atıcaz derken ben onu anlamadım
eee sonra knk ya discord varmı seslide adam akıllı anlatsana lütfenRestart ın nesini anlamıyorsun kanka yeniden başlatıcan pc yi
Hocammm yazarak anlamiyorum lutfen konusarak anlatiineee sonra knk ya discord varmı seslide adam akıllı anlatsana lütfen