Valorant EZ unban SSD without raid (Amidewin ve Bios up/down gerektirebilir!!!!!)

Gördüğün gibi 6 maç oynadım totalde ve hiçbirşey olmadı.
Yarını bekleyeceğim, yarında yemezsem 1 gün daha bekleyeceğim ve yine ban yemezsem kalkmış demektir :)

byKEMnMdQ5irLOqkIhVHvQ.png
En az 1 hafta beklemeniz önerimdir. Ben 2 gün bekleyip ana hesabıma girmiştim 2K yatırdığım hesap VAL5 yedi.

dostum ben şimdi 1607 den aşağı bi sürüme format atıcam ve orda valorantı kurup direk oyuna mı giricem başka bişey yapmama gerek yokmu

dostum ben şimdi 1607 den aşağı bi sürüme format atıcam ve orda valorantı kurup direk oyuna mı giricem başka bişey yapmama gerek yokmu
Kanka şu konuyu okusana "valorantı kuruyoruz ve restart atıyoruz.
Sonrasında ise eğer elinizde iso varsa istediğiniz sürüme upgrade edebilirsiniz iso yoksa windows uptade ile 20H2 güncellemesini yükleyeceksiniz
(1903'ün üstünde hangi sürümü kurduysam çalıştı fakat denemek isteyen istediği sürüme kurabilir)
Sonrasında oyuna girebilirsiniz."

Kanka şu konuyu okusana "valorantı kuruyoruz ve restart atıyoruz.
Sonrasında ise eğer elinizde iso varsa istediğiniz sürüme upgrade edebilirsiniz iso yoksa windows uptade ile 20H2 güncellemesini yükleyeceksiniz
(1903'ün üstünde hangi sürümü kurduysam çalıştı fakat denemek isteyen istediği sürüme kurabilir)
Sonrasında oyuna girebilirsiniz."
restart atıcaz derken ben onu anlamadım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt