Valorant EZ unban SSD without raid (Amidewin ve Bios up/down gerektirebilir!!!!!)

aga benim anlamadığım şey bu methodla bi süre sonra tekrar val 5 yemezmiyiz bide 3 gün oyuna girmeyin yorumda demişsin ama postta öyle bişey yazmıyor kafam karıştı

aga benim anlamadığım şey bu methodla bi süre sonra tekrar val 5 yemezmiyiz bide 3 gün oyuna girmeyin yorumda demişsin ama postta öyle bişey yazmıyıro kafam karıştı
Yemezsin 3 gün oyuna girmeyin derken "main hesap" kastetmiştim

Yemezsin 3 gün oyuna girmeyin derken "main hesap" kastetmiştim
reis ben anlamadım en baştan anlatıyim benim van 152 banım var oyuna bile girmiyor
ben şimdi 1607 den aşağıya format attım diyelim valo yu indiricem kurcam sonra bilgisayara restart atcam sonra iso varsa formatlıcam pc yi tekrar 21h1 e yoksa windows update le yaparsam valo silinmemiş olmuycakmı yani nasıl indircem tekrar discord bişey yok mu aga anlatsın biri bana

reis ben anlamadım en baştan anlatıyim benim van 152 banım var oyuna bile girmiyor
ben şimdi 1607 den aşağıya format attım diyelim valo yu indiricem kurcam sonra bilgisayara restart atcam sonra iso varsa formatlıcam pc yi tekrar 21h1 e yoksa windows update le yaparsam valo silinmemiş olmuycakmı yani nasıl indircem tekrar discord bişey yok mu aga anlatsın biri bana
Aga iso diyince siz format anlıyorsunuz galiba setup.exe açıp dosyalarımı koru deyip kuracaksınız bu kadar basit

Aga iso diyince siz format anlıyorsunuz galiba setup.exe açıp dosyalarımı koru deyip kuracaksınız bu kadar basit
Valorant 1607 de kuruluyken serialmi değişiyor aga nası kalkıyor ban böyle 1607 valorantı kurup restart attım Şimdi riot games dosyasını baska diske atıp rastgele bi 21h2 iso kursam sonra geri o riot games dosyasını c ye atıp kursam olurmu dedigin gibi kusura bakma aga kafa basmadı

Valorant 1607 de kuruluyken serialmi değişiyor aga nası kalkıyor ban böyle 1607 valorantı kurup restart attım Şimdi riot games dosyasını baska diske atıp rastgele bi 21h2 iso kursam sonra geri o riot games dosyasını c ye atıp kursam olurmu dedigin gibi kusura bakma aga kafa basmadı
Valla ben onu bunu bilmem vanguard buga giriyor, valorantın çalıştığı işletim sistemi önemli bende D diskinde kurulu sorun yok hala aklında soru varsa dc'den ekle

@FairyEren O değilde harbi yemiyorum ban :D
Normalde şimdiye GG olurdu

qAGECeRZRl2A_NJgu8xoLQ.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt