Restartın anlamını bilmeyen birisine sesli anlatsam ne farkedicekeee sonra knk ya discord varmı seslide adam akıllı anlatsana lütfen
Restartın anlamını bilmeyen birisine sesli anlatsam ne farkedicekeee sonra knk ya discord varmı seslide adam akıllı anlatsana lütfen
discord verirmisiniz lütfenHocammm yazarak anlamiyorum lutfen konusarak anlatiin
hocam bakın restart atttık sonra oyuna girsem problem olurmu demek istiyorumRestartın anlamını bilmeyen birisine sesli anlatsam ne farkedicek
Oyuna girmeyeceksin zaten oyuna girmemen lazım kritik kısmı budostum ben şimdi 1607 den aşağı bi sürüme format atıcam ve orda valorantı kurup direk oyuna mı giricem başka bişey yapmama gerek yokmu
Formatlama yok hocam bakkal amcaya anlatırmış gibi mi anlatmadım acaba@BySwoxx kareşim pcyi yeniden başlatıcaksın oyuna girmiceksin sonra elindde iso dosyası varsa 21h1 e formatla yoksa windows update ile güncelle dirrek oto 20h2 ye güncellicek.
sonra oyunu indir kur oyna
@FairyEren doğrumu hocam?
"Amidewin/Afuwin"afuwin yerine amidewin olurmu
anakartın neGördüğün gibi 6 maç oynadım totalde ve hiçbirşey olmadı.
Yarını bekleyeceğim, yarında yemezsem 1 gün daha bekleyeceğim ve yine ban yemezsem kalkmış demektir