Palaa
Uzman Üye
Eğer valo 1607 ye kurulursa ayni mantik devam olur. Kurulup oyuna girmeme gibi durum olacaksa tabiDostum sorun şu 28 kasımdan sonra tekrar ban yerse ne olacak?
Eğer valo 1607 ye kurulursa ayni mantik devam olur. Kurulup oyuna girmeme gibi durum olacaksa tabiDostum sorun şu 28 kasımdan sonra tekrar ban yerse ne olacak?
Maalesef şuanlık onu düzeltebilecek birşey bulamadımDostum sorun şu 28 kasımdan sonra tekrar ban yerse ne olacak?
"Sonrasında ise eğer elinizde iso varsa istediğiniz sürüme upgrade edebilirsiniz iso yoksa windows uptade ile 20H2 güncellemesini yükleyeceksiniz"Eğer valo 1607 ye kurulursa ayni mantik devam olur. Kurulup oyuna girmeme gibi durum olacaksa tabi
Hocam ben bu 28 kasim olayini anlamadim hala. Simdi valorant 1607 de oynanmayacak degil mi ? Kurulabaliyorsa sorun olmayacak ki öyle degil mi ? Van152 yiyen pcye yuklenebiliyor ama oynanmiyor. 28 kasimdaki olay da bu sekil olacaksa sorun olmaz benceMaalesef şuanlık onu düzeltebilecek birşey bulamadım
Fakat 28 kasımdan sonra ban yiyip yemeyeceğini de bilmiyorum onu düşünüyorum
Hayır 1607'de oynanmayacak, 28 kasımdan sonra riot 1803'ün (1803'te kalınabilir) üstüne çıkmayı zorunlu kıldığı için 28 kasımdan sonra sürüm yükseltmek zorunlu olacak fakat, @oQeF vanguardı kurdurmayacağını ve üst sürümdeyken kurulacağı için vanguardın buga giremeyeceğini söylüyor sanırım.Hocam ben bu 28 kasim olayini anlamadim hala. Simdi valorant 1607 de oynanmayacak degil mi ? Kurulabaliyorsa sorun olmayacak ki öyle degil mi ? Van152 yiyen pcye yuklenebiliyor ama oynanmiyor. 28 kasimdaki olay da bu sekil olacaksa sorun olmaz bence
Ben bundan bahsediyorum iste. Oyun 1607 de kurulabiliyorsa bir sorun olmayacak benceHayır 1607'de oynanmayacak, 28 kasımdan sonra riot 1803'ün (1803'te kalınabilir) üstüne çıkmayı zorunlu kıldığı için 28 kasımdan sonra sürüm yükseltmek zorunlu olacak fakat, @oQeF vanguardı kurdurmayacağını ve üst sürümdeyken kurulacağı için vanguardın buga giremeyeceğini söylüyor sanırım.
6 maç oynadım, birşey olmadı yarını bekliyeceğim bakalım ne olacak.Hayır 1607'de oynanmayacak, 28 kasımdan sonra riot 1803'ün (1803'te kalınabilir) üstüne çıkmayı zorunlu kıldığı için 28 kasımdan sonra sürüm yükseltmek zorunlu olacak fakat, @oQeF vanguardı kurdurmayacağını ve üst sürümdeyken kurulacağı için vanguardın buga giremeyeceğini söylüyor sanırım.
Valorant 28 kasımda 1709 ve aşağı sürümlere desteğini kesiyor neden diye sorucaksan Guarded Region 1709 ve aşağı sürümlerde yoktu external hileler daha kolay yapılıyordu vb.vb.Hocam ben bu 28 kasim olayini anlamadim hala. Simdi valorant 1607 de oynanmayacak degil mi ? Kurulabaliyorsa sorun olmayacak ki öyle degil mi ? Van152 yiyen pcye yuklenebiliyor ama oynanmiyor. 28 kasimdaki olay da bu sekil olacaksa sorun olmaz bence
Gördüğün gibi 6 maç oynadım totalde ve hiçbirşey olmadı.@123asd123asd123 hocam nasıl ban yedinizmi?