Valorant EZ unban SSD without raid (Amidewin ve Bios up/down gerektirebilir!!!!!)

This is the first time , I haven't got ban after 2nd match, I tried many spoofer but none of them worked for me . Thanks for this wonderful post

normalde ortalama en fazla 45 dakika dayanıyordu şuan bi 14-15 saat olacak hala ban yok (ilk olarak VAN152 geçmeniz lazım)
sırasıyla yaptıklarım:
1607
afuwin - amidedos
bios up
valorantı kurdum (çalıştırmadan bilgisayarı 20h2'ye yükselttim)
yükseltme bitince updateleri kapatıp oyuna girdim ve sorunsuz şuan ban yersem buraya yazacağım
anakartım asus b450 mk prime ve hiç bir şekilde VAL5'İ çözememiştim kaç spoofer denedim hepsinde aynı

normalde ortalama en fazla 45 dakika dayanıyordu şuan bi 14-15 saat olacak hala ban yok (ilk olarak VAN152 geçmeniz lazım)
sırasıyla yaptıklarım:
1607
afuwin - amidedos
bios up
valorantı kurdum (çalıştırmadan bilgisayarı 20h2'ye yükselttim)
yükseltme bitince updateleri kapatıp oyuna girdim ve sorunsuz şuan ban yersem buraya yazacağım
anakartım asus b450 mk prime ve hiç bir şekilde VAL5'İ çözememiştim kaç spoofer denedim hepsinde aynı
VAL 5 YEDİM :)

1709'da hwid ban yememe gibi bi muhabbet varmış test etmek için formatladım oyunu indirdim neyse sonra tekrardan 20H2 ye geçtim bir baktım VAL152 kalkmış 1607 üstü sürümlerdede çalışıyor galiba ?? toplam 7-8 el atmışımdır @FairyEren

Bro şuan random bı carda toplam 3 maç attım bir sıkıntı oluşmadı rankı açık bir çarda oynamaya geçiyorum şimdi 5 maç atıp durumu güncelleyeceğim birde ek olarak Van 152 yi kaldırıp sadece val5 yerken denedim methodu ve biraz farklı gittim ama bakalım dediğim gibi sonuçları güncelleyeceğim

eğer yöntem calısıyorsa önceisnde ban kaldıranlar 28 kasımdada ban yemez ama bu method 28 inden sonra çalışmayabilir bide anlamadığım böyle yapınca ne değişiyorda ban kalkıyor ki normal formattan farklı olarak @FairyEren

hocam şuan deniyorum 20h2 geçicem size aktarıcam.

1709'da hwid ban yememe gibi bi muhabbet varmış test etmek için formatladım oyunu indirdim neyse sonra tekrardan 20H2 ye geçtim bir baktım VAL152 kalkmış 1607 üstü sürümlerdede çalışıyor galiba ?? toplam 7-8 el atmışımdır @FairyEren
edit : VAL5 :p

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt