Open Source Valorant External Source HOOOOOOK

AYRICA CG YE REKLAM VERMEYE UTANIN LAN AÇ KÖPEKLER 100TL DİLECENEK ADAMSIN SEN YILDIRIM SENİ NAPICAM BAK İZLE OLUM

AYNEN BEKLE VE İZLE ANNENİN YANINDA NASIL REZİL EDİYORUM SENİN ANNENİN BİLE SENDEN UTANICAK BABANIN GURURU KIRILICAK BUNU SANA YAPICAM YILDIRIM BUNU YAPICAM BAŞKA TÜRLÜ ADAM OLMAZSINIZ SİZ
sakin ol kral niye gerildin ki

AYRICA CG YE REKLAM VERMEYE UTANIN LAN AÇ KÖPEKLER 100TL DİLECENEK ADAMSIN SEN YILDIRIM SENİ NAPICAM BAK İZLE OLUM

AYNEN BEKLE VE İZLE ANNENİN YANINDA NASIL REZİL EDİYORUM SENİN ANNENİN BİLE SENDEN UTANICAK BABANIN GURURU KIRILICAK BUNU SANA YAPICAM YILDIRIM BUNU YAPICAM BAŞKA TÜRLÜ ADAM OLMAZSINIZ SİZ
image.png

100 lira köpeği :D

sakin ol kral niye gerildin ki
dostum bu adamlar çocuk yaşlar 16 17 18 en fazla gelmişler buraya SRC kavgası yapıyoruz çocuk gibi bende bunlara zamaında insan gibi gitti SRC düzenleme için bu hain lavuklar kendini çok akıllı zannedip herkesten para kopartmaya çalışıyor bende böyle ahlaksız adamları sevmiyorum rezil edilmesi gerektiğini düşünyorum ailesi olsuın çevresi olsun sanal da olsa ticaret ticarettir.

dostum bu adamlar çocuk yaşlar 16 17 18 en fazla gelmişler buraya SRC kavgası yapıyoruz çocuk gibi bende bunlara zamaında insan gibi gitti SRC düzenleme için bu hain lavuklar kendini çok akıllı zannedip herkesten para kopartmaya çalışıyor bende böyle ahlaksız adamları sevmiyorum rezil edilmesi gerektiğini düşünyorum ailesi olsuın çevresi olsun sanal da olsa ticaret ticarettir.
sen ne anlarsımn ticaretden

tokatladılar seni sonra sattıkları srcyi free paylaştılar doğru mu anladım?

sen ne anlarsımn ticaretden
adamın yerinde olsam monitöre 2 yumruk bırakmıştım bu cevaplara

tokatladılar seni sonra sattıkları srcyi free paylaştılar doğru mu anladım?
hayır medusanın SRC si ile benim SRC aynı zaten bende SRC var sorun şurda ExeCutor Var samet diye bir lavuk bu lavuktan SRC aldık bilmem ne felan sonra aynı SRC medusada varmış bilmem bende medusanın yanına gittim Offsetler değişmiş ufak tefek ayarlama işte buda yıldırım karaktersizide geldi 5K para çekti ulan zaten SRC 10K gemiş 5k para kopartıcak akıllı bende sinir oldum kullandıkları SRC pub edecektim sonra Executor denilen yavşak buraya SRC den bazı şeyler atmış ayar oldum

ama bugün veya yarın Loaderlar PRIV sistemi AUTO build Sistemi DRIVER tam halini Tüm FORUM Platformlarında paylaşacam bunlar zaten PASTER kendilernin bir boktan anlakdıkları da yok chatGPT kullanıp kod alıyorlar burda gelmiş konuşuyorlar yok aga bunun gibileri bundan sonra gidip evlerini bulup döveceksin başka çaresi yok.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt