Open Source Valorant External Source HOOOOOOK

IMG_1963.png

bende öyle düşünmüştüm

tarık enes ibnesi seni o * indir çakarım kafana çıktığın yeri unutma benim köpeğimdin zamanında ağlanicak hale getiririm seni cocuk
evet dolandıcı olduğunu heryerde kanıtlamaya devam ediyorsun sametciğim

IMG_1963.png

bende öyle düşünmüştüm

tarık enes ibnesi seni o * indir çakarım kafana çıktığın yeri unutma benim köpeğimdin zamanında ağlanicak hale getiririm seni cocuk
driverimi değiştirdim ve ayrıca bu samet denen kişi yani bu srcleri foruma atan ve 5 6 kişiye (bende dahil) 11k gibi bir fiyata satan kişi arkadaşın peşini bırakmayacağız ya iade edecek yada çekecek yapacak bişey yok

driverimi değiştirdim ve ayrıca bu samet denen kişi yani bu srcleri foruma atan ve 5 6 kişiye (bende dahil) 11k gibi bir fiyata satan kişi arkadaşın peşini bırakmayacağız ya iade edecek yada çekecek yapacak bişey yok
MERAK ETME SHAVA GEREKİRSE O SAMETİN KAFASINI KESİCEM

Bu nasil konu yorumlari ak ne oldugunu anlamaya calisiyorum 10 dakikadir

ben ben tarık değilim canım nova kimin hani mantıklı olsan hani ???? O SRC YE PARAN VERENLERDEN BİRİSİYİM ÇOK CANIMI SIKMA MERT AĞLANCAK HALE DEĞİL ŞAKASIZ REALE GEÇERİM ARTIK CANIMI ÇOK SIKMAYA BAŞLADIN YETER BAK BENİ DELİRME KOLUNU BACAĞINI GELİRİM KIRARIM ÇOCUK BAK BALIKESİR GETİRTME BENİ ORAYA YETER SON KEZ UYARIYORUM SENİ
biraz gerilmiş galiba

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt