Open Source Valorant External Source HOOOOOOK

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Güvenilirmi şimdi bu

zamanında EclipseEmpire denen çöplükten ibaret bi firmayı işleten peltnot şimdide 5 6 kişiye parayla sattıgı srcyi yayıyordu :D

ayrıca öncesinde syrisle beraber boklu srcsini çekip paylaşmıştık https://cheatglobal.com/konu/eclipe-muesteri-valorant-source.49156/

IMG_1963.png

bende öyle düşünmüştüm

@MedusaWare @ValorioSoftware @USRSoftware @riotvanguard @NovaProjectVAL

NOVA BENİM FİRMAM HADİ ANLADIKDA SAMET ŞAKASIZ HEPİNİZ SRCSİNİ ATIYORUM HERKESE DRİVER DLL KADAR VERİCEM SRC NASIL PAYLAŞILIR BEN SİZE ÖĞRETİCEM KOÇUM

DRİVER SRC İSTEYEN DM ATSIN DİSCORD// .novaproject. ÜCRETSİZ ŞEKİLDE İSTEDİĞİNİZ SRC DRİVER NE VARSA ELİMDE HERŞEYİ ATICAM
tarık enes ibnesi seni o * indir çakarım kafana çıktığın yeri unutma benim köpeğimdin zamanında ağlanicak hale getiririm seni cocuk

IMG_1963.png

bende öyle düşünmüştüm

tarık enes ibnesi seni o * indir çakarım kafana çıktığın yeri unutma benim köpeğimdin zamanında ağlanicak hale getiririm seni cocuk
ben ben tarık değilim canım nova kimin hani mantıklı olsan hani ???? O SRC YE PARAN VERENLERDEN BİRİSİYİM ÇOK CANIMI SIKMA MERT AĞLANCAK HALE DEĞİL ŞAKASIZ REALE GEÇERİM ARTIK CANIMI ÇOK SIKMAYA BAŞLADIN YETER BAK BENİ DELİRME KOLUNU BACAĞINI GELİRİM KIRARIM ÇOCUK BAK BALIKESİR GETİRTME BENİ ORAYA YETER SON KEZ UYARIYORUM SENİ

HOOOOK ATAMAYI SEVENLERE :)
Rapor yediğin gibi banlatan boklu scnizi heryerde görmeye başladım yeter aq. Bide bunu parayla satın alan enayiler var🤣🤣

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt