Open Source Valorant External Source HOOOOOOK

dostum bu adamlar çocuk yaşlar 16 17 18 en fazla gelmişler buraya SRC kavgası yapıyoruz çocuk gibi bende bunlara zamaında insan gibi gitti SRC düzenleme için bu hain lavuklar kendini çok akıllı zannedip herkesten para kopartmaya çalışıyor bende böyle ahlaksız adamları sevmiyorum rezil edilmesi gerektiğini düşünyorum ailesi olsuın çevresi olsun sanal da olsa ticaret ticarettir.
seni gidi ezik * evladi novamı nedir bu gruba gelip düzgünce konuşurken sövmeye başladı bi anda 6k bayıp hala hile yapmayı öğrenme derdinde kendisi gelişmek değil başkasının köpeği olmaya çalışıyor ticaretini yaptınız src'yi yayıcam yayıcam diyip samet'in yaydığını görünce tutuşman normal

HOOOOK ATAMAYI SEVENLERE :)
hile open source olunca ne oluyor anlamadım çalışıyor mu bu yani özellikleri ne

seni gidi ezik * evladi novamı nedir bu gruba gelip düzgünce konuşurken sövmeye başladı bi anda 6k bayıp hala hile yapmayı öğrenme derdinde kendisi gelişmek değil başkasının köpeği olmaya çalışıyor ticaretini yaptınız src'yi yayıcam yayıcam diyip samet'in yaydığını görünce tutuşman normal
haklı aq

Kanka indirdimde nasıl çalıştırcam anlamadım

Yoksa bu kodlarla kendimiz mi kurcaz hileyi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
neler yaşanmış la .d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt