Hileyi aldım ödemenin hemen sonrası canlı destek ile kurulum yapıldı tüm ayarlar anlatıldı oynamaya hazır bırakıldı. Deneyim ise gördüğüm en iyi aimbottu. Teşekkürler +rep tekrardan
Shopierden ötürü sorunla karşılaştım bunun üzerine sorunu paylaştığımda anında dönüş yapıp sorunumu çözdüler kurulum aşamasında destek olmak bir yana hileyi test etmemi beklediler. Ürün elime geç ulaştığı için fazladan süre vererek telafi dahi ettiler hileyi test etmeye pek vaktim olmasada müşteri desteği 10/10 hile testinden sonra ayrı bir dönüş daha yapacağım
Solomon çok ilgiliydi hile stabil çalışıyor hiç anormal bir tepki almadım takımımdan yada karşı takımdan rapor yediğimi düşünmüyorum flick bot smooth çalıştığı için bazen awp oynayanlara peeklemek sıkıntı oluyor deneyimlediğime göre
Edit : Solomon bana discord üzerinden ulaştı kurulum sırasında windows üzerinden bi ayarı kapatmayı unutmuşuz ayarı kapatınca inanılmaz düzgün çalışmaya başladı flick ve silent bot gerçekten dedikleri kadar varmış. Müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar ve ürünleri gerçekten çok iyi daha önce de software aim bot kullanmıştım bu kadar düzgün sorunsuz çalışanını görmedim
Üründen ve ilgilerinden gayet memnunum en ufak sorunda en kısa sürede yardımcı oluyorlar. Başarılarının devamını dilerim...
Solomon çok ilgiliydi ve hile parasını gerçekten hakediyor
Güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.Teknik deskteleri gerçekten çok ilgili.
Ürünlerimizin direkt üreticisi olduğumuzu belirtmek isteriz; dolayısıyla bir bayi (reseller) değiliz. Mevcut aktif kullanıcı sayımız ve ürünümüz için ayrılan slot miktarı ile ilgili olarak, belirtildiği üzere toplamda 17 aktif kullanıcımız bulunmaktadır ve 8 slotumuz henüz boş durumdadır.Merhaba, bir süredir ürün arayışı içerisindeyim ancak gördüğüm kadarıyla reseller uygulamalar patlamaya hazır bomba gibi. Ben oldukça legit sadece esp ile takılan aimi iyi olan bir kişiyim dolayısıyla skinli hesabımda oynamak istiyorum. Uygulama reseller mi? aktif kullanıcı durumu nedir?