➡️ Valorant CBYTE CV-1010 |🔷| Undetected Software Aimbot |🔷| Aimbot - Silentbot - Flickbot - Triggerbot |🔷|

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aimbot güzel çalışıyor ref
tatmin edici denemek için aldım memnun kaldım baya
1 Haftalık test için aldım ve oldukça stabil bir color aimbot ile tanıştım. Flick silent bir çok ozellıgının yanında en begendıgım ozellıgı und olması ve ayar yapılandırılmasıyla tamamen safe olması. Güçlü bir aimbot öneririm
İlgi alaka üst düzey programa diyecek hiç bir sey yok şiddetle öneriyorum bir aksilik yaşarsanız bile geri dönüş ultra hızlı ve ellerinden geleni yapıyorlar.
Şahane gözüküyor fiyatlarıda çok uygun başarılar kral ellerine emeğine sağlık.
İlgileri için bizzat teşekkür ederim çok sıcak kanlılar her türlü desteği sağlıyorlar ;)
evde oynuyordum krallar şimdi yeni versiyon yapmış internet cafelerdede çalışıyor bu ekip on numara ya
Gayet güvenilir ve hızlı teslimat 1 haftadır kullanıyoruz daha ban vs söz konusu bile değil <3
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. :iloveyousir:

Kusursuz aim, kusursuz slient, kusursuz flick. Hakkını vermişler

2 aylık satın aldım 2 haftadır kullanıyorum skinli hesaptahiçbir sıkıntısı yok çok kaliteli hile

🔷CByte CV-1010: Valorantta Yenilmezliğin Anahtarı 🔷

CByte CV-1010, Valorant'ta sizi rakipsiz kılacak devrimsel bir hile yazılımıdır. Oyun becerilerinizi maksimize etmek için tasarlanmış olan bu yazılım, her maçta üstün performans sergilemenizi sağlar. Yüksek hızlı ve hassas kontrol özellikleri sayesinde, oyun içi hareketlerinizi optimize eder, sizi her zaman bir adım önde tutar. Gelişmiş algoritmaları ve kullanıcı dostu arayüzü ile CByte CV-1010, Valorant'ta istikrarlı ve etkileyici sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Kolay kurulumu, düşük sistem gereksinimleri ve güvenli kullanımı ile hem profesyonel hem de amatör oyuncular için idealdir. CByte CV-1010 ile oyun deneyiminizi dönüştürün, performansınızı zirveye taşıyın ve Valorant'ta fark yaratın!

CByte Sunar | İhtiyaçlarınıza Uygun Çeşitli Yenilikçi ve Son Teknoloji çözümler

🔷 Gelişmiş Güvenlik ve Özelleştirilebilirlik: CByte ürünleri, algılanamaz ve durdurulamaz güvenlik sunarak hile yapmanın keyfini çıkarmanızı sağlar. Bu ürünler, oyun tarzınıza mükemmel uyum sağlayacak şekilde özelleştirilebilir, böylece ister profesyonel bir oyuncu olun, ister eğlence amaçlı oynayın, size esneklik ve özgürlük sağlar.

🔷 Kullanıcı Dostu Arayüz ve Destek: CByte ürünlerinin kullanıcı dostu arayüzü, hilelerinizi kolayca yönetmenizi ve oyununuzu sorunsuz bir şekilde özelleştirmenizi sağlar. Ayrıca, karşılaşabileceğiniz herhangi bir sorunda, CByte Destek Ekibi hızlı ve kaliteli destek hizmetiyle yanınızdadır.

🔷 Sürekli Güncellemeler ve Optimize Edilmiş Performans: CByte ürünleri, düzenli güncellemelerle her zaman güncel kalır ve en yeni oyunlar için bile etkili hilelere erişim sunar. Bu yazılımlar, oyununuzun pürüzsüz ve etkili bir şekilde çalışmasını sağlayarak akıcı bir hile deneyimi sunar.

CByte CV-1010 | Arayüz görüntüleri

rounded-in-photoretrica_1.png
rounded-in-photoretrica_2.png

CByte CV-1010 | Hızlı, Detaylı ve Kolay Valorant Hile Yazılımı

🔷 Windows 10 ve Windows 11 bütün resmi sürümleri desteklenmektedir. 🔷
🔷 Renk Tabanlı Düşman Tespiti: CByte CV-1010, OpenCV destekli algoritmalar kullanarak geliştirilmiş hassas renk algılama teknolojisine sahiptir. Bu özellik, oyun içerisindeki düşman karakterlerin özgün renklerini tespit ederek, daha hızlı ve doğru bir şekilde hedef almanızı sağlar.

🔷 Başlatma Kolaylığı: CByte CV-1010, kullanıcıların hızla ve kolayca oyun avantajlarına ulaşmalarını sağlamak için tasarlanmıştır. Bu yazılım, karmaşık kurulum süreçleri gerektirmez, böylece hızlı ve zahmetsiz bir başlangıç yapabilirsiniz.

🔷 Config Kolaylığı: CByte CV-1010, kullanıcıların kendi özelleştirilmiş ayarlarını kolayca oluşturup paylaşmalarına olanak tanır. Bu özellik sayesinde, hilenin hassasiyetini, hızını ve diğer parametrelerini kişisel tercihlerinize göre ayarlayabilir ve bu yapılandırmaları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ayrıca, başka bir oyuncunun ayarlarını alıp hemen kullanmaya başlamak da mümkündür. Bu, farklı oyun tarzlarına ve stratejilere hızla uyum sağlamanıza yardımcı olur, böylece her oyun için en uygun aimbot ayarını bulabilirsiniz.

CByte CV-1010 | Oynanış videoları

CByte CV-1010 | Lisans ücretleri
Lisans TürüÜcretlendirme
Günlük Lisans110₺
Haftalık Lisans570₺
Aylık Lisans (720 saat)1500₺
Süresiz Lisans & EV Sertifika9560₺

CByte CV-1010 | İletişim ve Satın alma
Discord:
TR Website: (Türkiye içi ödemeler)
EU Website: (Yabancı ödemeler)

image.png

Shopierde ürün tükenmiş olarak gözüküyor.

Shopierde ürün tükenmiş olarak gözüküyor.
Stoklarımızdaki son durumu öğrendikten sonra, heyecanla size stokları güncellediğimizi iletebilirim! Ürünümüz şu anda o kadar popüler ki, stok güncellemeleri yetişmekte zorlanıyoruz. Sanki bu ürün, hemen tükenen sıcak börekler gibi! :iliked: Ürünlerimizin bu büyük ilgi görmesi, bizim için gerçekten harika bir sorun. Stokları güncellemek için çalışıyoruz, ancak sizin sabrınızı ve ilginizi takdir ediyoruz. :perfect: Yakında daha fazla ürünü sizinle buluşturabilmek için çabalıyoruz. Eğlenceli alışverişlere ve sürprizlere hazır olun! 🛒🎉

3 Günlük kullanım deneyimlerim ile konuya ufak bir vouch atmaya geldim kafasında soru işaretleri olanlar var ise yardımcı olabilecek bir yazı olacağını düşünüyorum. Hileyi 04.12.2023 tarihinde discordlarına girerek alma kararı aldım. Önce aklımda olan soruların yanıtlanması ve konuda açıklaması olmayan bazı terimlerin aydınlatılması için discord üzerinden ticket açtım. Soruların bir kısmını yazıp enterladığım saniyede cevaplar kafama yağmaya başladı. Bu konuda hızlı ve dürüst olmaları, sorularıma yuvarlak yada ucu açık cevap vermemeleri beni mutlu etti açıkçası. Aldığım destekten memnun kaldım. Sorularımın hepsinin yanıtlanmasının ardından kafamda soru işareti kalmadı ve alımı gerçekleştirdim. Teslim ve kurulumla birebir yakından (anında) ilgilendiler ve 10 dakika içerisinde oyun içinde kendimi botları vururken buldum. Bir yandan destek veren arkadaşla bir konuşma içerisindeydik. Hangi ayarı ne şekilde kullanırsam daha verim alırım detaylıca anlattı. Bana hazır bir config de verdi kullanım rahatlığının hat safhada bulunduğu. Ayrıca cloud config sistemi de mevcut ayarlarınızı aşırı rahat bir şekilde kaydedebiliyorsunuz.
Devamında hileyi 3 gün kadar aktif kullandım. ve aşağıda belirttiklerim kullanırken yaşadıklarımın ufak kesitleridir.
Güvenilirlik açısından söyleyeyim 3-4 farklı hesapta hileyi kullandım. Hepsi sağlam ve high elo hesaplar. İmmo2 altı bir hesapta kullanmadım sanırım.
Genelde kullandığım hilelerde bulunan flickbot özelliğini kullanmaktan kaçınırım fakat cbyte kullanırken flicklerin smoothluğundan dolayı tereddüte düşmeden gönlümce kullandım. Dışarıdan anormal bir reaksiyon almadım, kendimde vuruşları yaparken burada bir şeyler ters gidiyor demedim. Ayrıca hilede bulunan iki farklı renk seçme opsiyonu da bazı noktalarda işleri kolaylaştırıyor. Mor ve Sarı renkleri desteklemesi benim gibi özellikle sarı renkte oynayan arkadaşlar için daha rahat bir kullanım sunacaktır. Kendileri de söyledi tabi mor renkte çok daha stabil olduğunu fakat ben iki renkte de kullandım fakat bir sorun yaşamadım sarı renkte kullanırken. Arayüz kolaylığı da işleri zor maçların ortasında extra dertlerden arındırıyor.
Kullanım kolaylığı açısından piyasada bulunan çoğu hileden rahat, ayarlanabilirliği fazla. Oyun içerisindeyken bir şeyler rahat hissettirmediyse yada o gün o kadar iyi değilsem ayarlarda yaptığım oynamalarla istediğim rahatlığa çok çabuk kavuştum. Takıldığım noktalarda ticket'a yine dakikalar içerisinde dönüş yapıldı ve rahatım bozulmadı.
Düzgün ayarlarda sizi ufkunuzun sınırı olan ranka kolaylıkla ulaştırabileceğini düşünüyorum.
Eğer üşenmezsem bazı clipleri de eklerim yada konuya eklenmesi için arkadaşlara atabilirim.
Kısacası hilenin kullanımı, güvenliği, arkadaşların ilgisi ve alakası, hilenin bütün özelliklerinin gereğinden iyi çalışması dolayısıyla minnet borcu olarak bunları yazma gereği duydum.
Overall olarak 9/10 diyebilirim.

kısa bir vouch bırakmak istedim moderatörler çok ilgili tatlı dilli insanlar yazılıma diyecek laf yok bütün özellikleri harkulade çalışıyor silent ve flick botun bu kadar kararlı çalışan bir yazılım görmemiştim alın aldırın şuan piyasada tek diyorum hayırlı satışlarız olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt