3 Günlük kullanım deneyimlerim ile konuya ufak bir vouch atmaya geldim kafasında soru işaretleri olanlar var ise yardımcı olabilecek bir yazı olacağını düşünüyorum. Hileyi 04.12.2023 tarihinde discordlarına girerek alma kararı aldım. Önce aklımda olan soruların yanıtlanması ve konuda açıklaması olmayan bazı terimlerin aydınlatılması için discord üzerinden ticket açtım. Soruların bir kısmını yazıp enterladığım saniyede cevaplar kafama yağmaya başladı. Bu konuda hızlı ve dürüst olmaları, sorularıma yuvarlak yada ucu açık cevap vermemeleri beni mutlu etti açıkçası. Aldığım destekten memnun kaldım. Sorularımın hepsinin yanıtlanmasının ardından kafamda soru işareti kalmadı ve alımı gerçekleştirdim. Teslim ve kurulumla birebir yakından (anında) ilgilendiler ve 10 dakika içerisinde oyun içinde kendimi botları vururken buldum. Bir yandan destek veren arkadaşla bir konuşma içerisindeydik. Hangi ayarı ne şekilde kullanırsam daha verim alırım detaylıca anlattı. Bana hazır bir config de verdi kullanım rahatlığının hat safhada bulunduğu. Ayrıca cloud config sistemi de mevcut ayarlarınızı aşırı rahat bir şekilde kaydedebiliyorsunuz.
Devamında hileyi 3 gün kadar aktif kullandım. ve aşağıda belirttiklerim kullanırken yaşadıklarımın ufak kesitleridir.
Güvenilirlik açısından söyleyeyim 3-4 farklı hesapta hileyi kullandım. Hepsi sağlam ve high elo hesaplar. İmmo2 altı bir hesapta kullanmadım sanırım.
Genelde kullandığım hilelerde bulunan flickbot özelliğini kullanmaktan kaçınırım fakat cbyte kullanırken flicklerin smoothluğundan dolayı tereddüte düşmeden gönlümce kullandım. Dışarıdan anormal bir reaksiyon almadım, kendimde vuruşları yaparken burada bir şeyler ters gidiyor demedim. Ayrıca hilede bulunan iki farklı renk seçme opsiyonu da bazı noktalarda işleri kolaylaştırıyor. Mor ve Sarı renkleri desteklemesi benim gibi özellikle sarı renkte oynayan arkadaşlar için daha rahat bir kullanım sunacaktır. Kendileri de söyledi tabi mor renkte çok daha stabil olduğunu fakat ben iki renkte de kullandım fakat bir sorun yaşamadım sarı renkte kullanırken. Arayüz kolaylığı da işleri zor maçların ortasında extra dertlerden arındırıyor.
Kullanım kolaylığı açısından piyasada bulunan çoğu hileden rahat, ayarlanabilirliği fazla. Oyun içerisindeyken bir şeyler rahat hissettirmediyse yada o gün o kadar iyi değilsem ayarlarda yaptığım oynamalarla istediğim rahatlığa çok çabuk kavuştum. Takıldığım noktalarda ticket'a yine dakikalar içerisinde dönüş yapıldı ve rahatım bozulmadı.
Düzgün ayarlarda sizi ufkunuzun sınırı olan ranka kolaylıkla ulaştırabileceğini düşünüyorum.
Eğer üşenmezsem bazı clipleri de eklerim yada konuya eklenmesi için arkadaşlara atabilirim.
Kısacası hilenin kullanımı, güvenliği, arkadaşların ilgisi ve alakası, hilenin bütün özelliklerinin gereğinden iyi çalışması dolayısıyla minnet borcu olarak bunları yazma gereği duydum.
Overall olarak 9/10 diyebilirim.