Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Öncelikle yazılımı yapan kişilerine gerçekten çok teşekkür ediyorum. Size tek kelime ile açıklamak gererikse "ON NUMARA" bir yazılım. Bu yazılım ile tanışmadan önce gerçekten çok araştırma yaptım ve sonuç bulamadım. Bir çok Valorant yazılımı gerek adminleri olsun gerek yazılım olsun berbat ta ki bu yazılım ile karşılaşana kadar. Aklınızda soru işareti kalmasın direk gidip kendileri ile konuşup satın alın. Size bu kadar net söylüyorum, düşünmeden direk satın alın. İlgi ve alakaları gerçekten muazzam, bu kadarını beklemiyordum. O kadar ilgililer ki ben mahçup oldum kendilerine. Tekrar ediyorum düşünmeden direk alın, araştırma yapmayın. Benden çok araştırma yapmamışsınızdır, bundan eminim. Çok pimpirik birisi olmama rağmen kendileri güzel bir dil ile benim aklımda ki soruları aldılar ve beni çok memnun ettiler. Bunun reklamını yapmıyorum sakın böyle düşünmeyin, reklam falan yapıyorsun sen demeyin içinizden. Sizin iyiliğinizi düşünüyorum, benim gibi boşa zamanınızı harcıyıp araştırma yapmamanız için size bunları yazıyorum. Tamamen sizin iyiliğiniz için yazıyorum bunları. TEŞEKKÜRLER CBYTE...