Merhaba, yaptığım her buildin unique olduğunu başta belirttim. Her oyunumda rage oynuyorum ve ban'a dair hiçbir şey yok.
image.png

Yaptığım indirim normalde sona erdi, ama hala almayı düşünen insanlar varsa 2 stok daha ekledim. 700tl'den 2 key daha satılığa koydum.

Selamın Aleyküm Reis Benim Pc Win 8 Win 10 yazılımı attırsam calışırmı calışırsa ona göre alıcagım

yalnız ilk defa böyle bi hile dikkatimi çekti hiçbir titreme vs. yok ve sanırım binding keye atadığımız tuşa basınca sadece kilitleniyor ve biz mi ateş ediyoruz nasıl oluyor o

yalnız ilk defa böyle bi hile dikkatimi çekti hiçbir titreme vs. yok ve sanırım binding keye atadığımız tuşa basınca sadece kilitleniyor ve biz mi ateş ediyoruz nasıl oluyor o
toggle da oynuyor key olarak aç kapa ypaıyor. ve 240 hz de oynuyor sanırım onunda baya bi etkisi var

toggle da oynuyor key olarak aç kapa ypaıyor. ve 240 hz de oynuyor sanırım onunda baya bi etkisi var
Evet doğru, 240 hz oynuyorum. Ama titreme genel olarak hilede yok.
Smoothluk ayarı kullanıyorum hocam hilede :)
Ve evet siz ateş ediyorsunuz trigger bot yok hilede her şey güvenlik ve legitlik açısından henüz ban yiyen bir müşterim de olmadı.

Son düzenleme:
Merhaba, konuyu çok boşladım. Bu sitedeki şuan en ucuz arduino aimbot benim ürünüm. İndirimin bitmesine daha var, ama kalan keyler sınırlı. Discord sunucuma gelip yayınlarımı izleyebilir, sesli sohbette benden bilgi alabilirsiniz. Kişisel discordum fantasy#3010.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt