Bire bir yüz yüze tanıdığım birisi destek konusunda sorun yaşamazsınız güvenilir bir dost bol satışlar

1 aydır kullanıyorum suanlık bir sıkıntı mevcut değildir. Bilgilendirmeye devam edeceğim. Hayırlı satışlar

Merhabalar, site olmadığı için kapanan konunun ardından güzel bir konu açmak istedim. Öncelikle away, wave'nin tekrardan doğmasıyla oluşan yeni bir hile. A'dan Z'ye değişiklikler yaptım ve tamamen farklı bir hile ortaya çıktı. Öncelikle Away'dan şu şekilde bahsedeyim. Yenilenmiş menü tasarımlarıyla, akıcı bir aimle ve yeni düzenlemelerle geri döndük. Bu işlerden anlayan varsa colorbotlar fov alanı ss aldırılıp gözüken renklere kitlenir bilirsiniz, ben bu sistemi OpenCV'ye taşıdım. Kafanın tam ortasını hizalayan 0 gecikme bir aimbot tasarladım. Arkadan, yandan, önden, alttan ve üstten her türlü adamın kafasına hiza alacaktır. Kafa görmediği yerlerde ise kol ve bacakları kullanacaktır. Unique build olayına gelecek olursak, kullanıcılar kendi isteklerine göre benden build istiyorlar, ben de builderini ve buildini kendisinin isteklerine göre şekillendiriyorum. Bu duruma örnek vermek gerekirse neck aim isteyen birisi kafa durumundan memnun kalmazsa neck'e göre ayarlayabilirim. Hilenin bir ayar menüsü yok, bunun sebebi ise valorantın random aralıklarla bilgisayarda fullscreen bir ekran görüntüsü alması. Vanguard sistemine ayak uyduracak olursak program background process olarak çalışmakta ve rakiplerine göre güvenlik olarak önde. Aimi hem legit olarak hem de rage olarak kullanabilirsiniz, bunun avantajlarından birisi şu, oyunu kaybedecek gibi olursanız ya da kaybederseniz speedi 0.3den 0.6ya çektiğinizde rakibin kafasından başka bir yere nişan bile almayacaktır. Recoil Control özelliği ile de 100 metre uzağınızda olan bir rakibin her türlü body ya da kafasına sıkacaksınız. Patterni ve speedi ile ayarlanan RCS, otomatik silah tespit sistemi ile her silahta kendine göre şekillenecektir. Triggerbot, flickbot, silentbot gibi gereksiz özellikleri eklemememizin sebebi de tamamen stabil ve legit olmasıdır. Amacımız müşterilerimizin hesabının güvenliğidir. Windows 10 21H2 sürümünde bir defa bile ban yemeden 100'den fazla rage maç atıp ban yemedim. Düşünen olursa ekran açabilirim, discord sunucumda 7/24 destek veriyoruz.

Hile kayıt menüsü:
unknown.png

Hile giriş menüsü:
unknown.png

Eğer bilgisayarınızı formatlarsanız, ya da spoof kullanırsanız sitemizden ya da discord botundan otomatik olarak üyeliğinizin hwidini sıfırlayıp kullanmaya devam edebilirsiniz, bunun için bana ulaşmanıza gerek yok.

Hile, config dosyası ile çalışmakta, config otomatik olarak salise başı yenilenmekte olup her değişim yaptığınızda otomatik olarak işleniyor.
unknown.png

Ufak birkaç ayar ile gayet basit bir kullanımı mevcut, spray patterni 50-100 arası tutabilirsiniz. Speed ve fov yükseldikçe rage moda geçiş yaparsınız. Klavye tuşları ve mouse tuşları key atamak için uygun. İstediğiniz tuşa atayıp hold, toggle modda kullanabilirsiniz.

Hile Arduino Leonardo R3 ve Arduino Host Shield ile birlikte çalışmaktadır. Arduino host shieldsiz çalışan hileler gibi olmamamızın sebebi host shieldin bilgisayar dışı işlem yapıp sizi daha güvende tutmasıdır. Özellikle main hesabında kullanan müşterilerimiz olduğu için güvenliğimizi en üst katmana çıkartıyoruz ve sizin güvenliğinizi düşünüyoruz.
Arduino Host Shield en uygun satın alma linki:
Arduino Leonardo R3 en uygun satın alma linki:

Aldığınız arduino leonardonun klon olması ya da host shieldinizin keyes marka olması bir şey değiştirmiyor her host shield çalışıyor. Host shieldi aldıktan sonra yapmanız gereken lehim işlemi şu şekilde:

(Fotoğraf ninjaware postundan alınmıştır)
rn_image_picker_lib_temp_e45f861f-10c2-4ea2-a640-c68bdc2d530e.jpg

Fotoğrafda görüldüğü üzere kırmızı ile işaretli alanlar lehimlenecektir, bir elektrikçiye gidip bu bölümleri gösterdiğinizde lehim işlemini yapacaktır.

unknown.png

Cpu ve bellek kullanımı ise 1.6% olarak gözükmekte, kötü bir bilgisayarınız olsa bile bu değer maksimum 10%'u görecektir.

Hilenin renk seçenekleri mor, sarı ve kırmızıdır. Oyunda seçilebilecek bütün renkler ile uyumludur fakat en stabil çalışanı mor renktir. Mor rengin tek problemi astra yetenekleridir.

Hile, otomatik güncelleme yapmaktadır, eğer bir güncelleme olursa bunu size tek tek vermek yerine otomatik bir şekilde güncellenmesi yapılacak. Ayrıca builderi her çalıştırdığınızda kullandığınız buildi tekrardan oluşturacak ve her açtığınızda farklı bir program çalıştırmış olacaksınız.

Hilenin özel çalıştırma çözünürlüğü problemi yok, her çözünürlükte 5:4, 16:9, 16:10, 4:3, 5:3 her çözünürlükte çalışır. Eğer bilgisayarınızda çalışmama gibi bir durum söz konusu olursa anında iade sağlıyoruz. Ayrıca AnyDesk ve TeamViewer programı üzerinden bilgisayarınıza bağlanıp 5 dakika içerisinde kurulumu sağlıyoruz. Destek ekibimiz sizin için her türlü problemimizle ilgilenecek ve en kısa sürede çözüme ulaştıracaktır.

unknown.png

Tamamen humanized olduğu için karşıdan vurulan kişi de sizi izleyen kişi de hilenin farkına bile varamayacaktır.

Semi-Rage ve Legit oynanış videolarını da Deahmatch'da şu şekilde çektim:

Semi-Rage ayarları: Speed 0.6, Fov X: 30, Fov Y: 20, Pattern: 75
Legit ayarları: Speed 0.2, Fov X: 15, Fov Y: 15, Pattern 50

Legit ayarlarda daha çok body-neck bölgesi alıyor ve spray kafadan başlayarak aşağı çekiliyor. Siz mousenizi aşağı doğru çekmeseniz bile kendi kendine inip her silah için otomatik bir ayar yapacaktır. Onun dışındaki oyun içi, ranked clipleri için discord sunucumdaki clips kanalına bakabilirsiniz. Kolayca düşük ranktan immortal-yücelik gibi ranklara yükselebilirsiniz.

Discord sunucum:
Website:
(website cheatpalace.co adresli siteden değiştirilerek alınmıştır, kendilerinden izin isteme gibi bir şansım olmadı fakat cheatglobalde konu açarken bir site eklemem gerektiği için burdan almak durumunda kaldım. yakın zamanda site adresi ve site içeriği tamamen değiştirilerek kendimize özel bir tasarım yaptırılacaktır.)

Fiyatlandırma:
Haftalık away üyeliği: 200₺
Aylık away üyeliği: 400₺
Yıllık away üyeliği: 1400₺

Aylikda ne gibi guzellik yaparsin? Ona gore yilliga doneriz

Güncelleme Notu: 30/10/2022

Konu içeriğine de ekledim buraya da yazmak istedim, bu sabah astra ile ilgili birkaç sorun yaşadığım için astra skillerini düzeltmeye karar verdim.
Astranın tüm skillerini sorunsuz olarak kaldırdım, aimbot astranın herhangi bir skilline kitlenmeyecek, aynı şekilde killjoyun tareti alarmbotu ve bombasına da artık bakmayacak. :imcryplease:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt