Güncelleme Notu: 01/11/2022

Normalde güvenlik için settings ui eklememiştim, bazı insanlar ui istediği için isteğe bağlı olarak bir ui penceresi eklendi. İsteyen ui ile isteyen de config ile buildini isteyebilir. Henüz tamamlanmamış olsa da sade bir gui yapmayı hedefledim. Eklenecek olan renk seçme ve vücut bölgesi seçme özelliği de bugün içinde eklenecek.

unknown.jpg

Hocam Hileyi Alacağım Zaman Size Burdan Ulaşsam Bana Yardımcı Olurmusunuz Programı Gösterme Nasıl Çalışıyor VB. Gibi Şeylerde ?

Hocam Hileyi Alacağım Zaman Size Burdan Ulaşsam Bana Yardımcı Olurmusunuz Programı Gösterme Nasıl Çalışıyor VB. Gibi Şeylerde ?
Merhaba, tabi gördükçe bakmaya çalışıyorum. Discord sunucumuza gelip 7/24 destek de alabilirsiniz. Kişisel discordum fantasy#3010.

Arkadaşlar öncelikle merhaba, Away'da fiyat konusunda biraz değişikliğe gitmeye karar verdim. Fiyatlar Türkiye'ye göre gayet ucuzdu ve her insanın alabileceği durumdaydı. Bu haldeyken de birden fazla insan alabileceği için slotlu sistemin bir mantığı yok. Zaten buildler kişiye özel olduğu için aldığınız hizmetin yarısını bile ödemiyorsunuz. Fiyatları 100 lira arttırmaya karar verdim. Bu yine ucuz olacak fakat verdiğim hizmet karşısında aldığım para beni memnun etmiyor. Bu duyuruyu hem satış platformlarında hem de discordda paylaşacağım.

Arkadaşlar öncelikle merhaba, Away'da fiyat konusunda biraz değişikliğe gitmeye karar verdim. Fiyatlar Türkiye'ye göre gayet ucuzdu ve her insanın alabileceği durumdaydı. Bu haldeyken de birden fazla insan alabileceği için slotlu sistemin bir mantığı yok. Zaten buildler kişiye özel olduğu için aldığınız hizmetin yarısını bile ödemiyorsunuz. Fiyatları 100 lira arttırmaya karar verdim. Bu yine ucuz olacak fakat verdiğim hizmet karşısında aldığım para beni memnun etmiyor. Bu duyuruyu hem satış platformlarında hem de discordda paylaşacağım.
yıllık üyelik kaldırlmış :/

Evet kaldırıldı, sebebi de insanların güvenliği. 1 yıl boyunca proje devam ederse elbette kullanılabilir. Ama riotun updateleri bana güven vermiyor. Bir günde hyper-vyi fixledikleri gibi ss alma methodunu da fixlerlerse işimiz başka methodlara kalır, bunu da kimse istemez :) En güvenli şekli bu şekilde ve aylık alıp devam edebiliyorsunuz.
yıllık üyelik kaldırlmış :/

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt