Privateye geçtik, bize güvenen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Artık sadece arkadaşınız customerse davetiye yöntemi ile alabileceksiniz. Düşük fiyatlarla müşteri kazanma yolunda pek başarılı olduğumuz söylenemez. Biz de Away'i artık sadece değerini anlayabilen insanlara sunma kararı aldık. Hepinize iyi günler dilerim 🙂

Zaten arduino alacak insanların sayısı az onu geçtim alanlarda ya hile aldı ya da bir şekilde elde etti deneme gibi bir şey yapabilirsiniz ticket üzerinden teklif ettim fakat reddettiniz sizin tercihiniz tabi ki.

Zaten arduino alacak insanların sayısı az onu geçtim alanlarda ya hile aldı ya da bir şekilde elde etti deneme gibi bir şey yapabilirsiniz ticket üzerinden teklif ettim fakat reddettiniz sizin tercihiniz tabi ki.
napıcan cheat engineden cracklemeye falan mı çalışıcan KLWASDLVMWDAS
yoksa dosyayı cgye mi atıcaksın :icheckwait:

napıcan cheat engineden cracklemeye falan mı çalışıcan KLWASDLVMWDAS
yoksa dosyayı cgye mi atıcaksın :icheckwait:
Sende sakatlık var ya cg ye atan adam 3.1 update atmis ben o zaman senin discordunda yoktum updateler oto gelmediği için ben atamam ama kalın kafan önerdiğim özellikleri almadığı gibi bunu almaz

Son düzenleme:
Sende sakatlık var ya cg ye atan adam 3.1 update atmis ben o zaman senin discordunda yoktum updateler oto gelmediği için ben atamam ama kalın kafan önerdiğim özellikleri almadığı gibi bunu almaz
önerdiğin özellik hileyi aç kapa yapmak ADVADVWQAVADSVWDSAvwasASDCASDVadsvadsvADSVASD

gelip bana 1.5 saat boyunca hile mükemmel sadece hileye aç kapa eklemen lazım yalvardın gereksiz özellik olduğunu söylediğimde cheat engineyle cracklemeye falan çalıştın, napıcaktın aç kapa mı eklicektin :D

hileyi aç kapa dan kastı toggle değil bu arada direk hileyi infaz etme özelliği istiyo benden

Son düzenleme:
önerdiğin özellik hileyi aç kapa yapmak ADVADVWQAVADSVWDSAvwasASDCASDVadsvadsvADSVASD

gelip bana 1.5 saat boyunca hile mükemmel sadece hileye aç kapa eklemen lazım yalvardın gereksiz özellik olduğunu söylediğimde cheat engineyle cracklemeye falan çalıştın, napıcaktın aç kapa mı eklicektin :D

hileyi aç kapa dan kastı toggle değil bu arada direk hileyi infaz etme özelliği istiyo benden
kafanı sikeyim senin ya yarım saat anlattım onu mu anladın sen yazık mk neyse ben daha iyisini buldum zaten amk tartışmayı kes para verende enayidir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt