Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aim ayarlarından değil öncelikle o hatanın çözümü;
1. Oyunu Pencereli Tam Ekranda oyna
2. Masaüstü Sağ tık Görüntü ayarları Ölçek ayarını %100 yap
Ayar Olarakta legit bir ayar istiyorsan 40-50 fov arası oyna smoothu'da 0.5-0.6 yap
Renk ayarı stabil çalışmıyor diye kaldırmıştım tekrar ekleyecektim hepsini ama nasip olmadı, İyi oyunlar :)
yardımcı olurmusun framework hatası verıyor açtım zaman sunucu 404 yasak dıyor tamama basınca please waıtte kalıyo ınject olmuyo

mb4 ve mb5 olmayan ne yapmalı?
Caps Lock kullanmak istiyorsan Caps lock ve mousenin left clickine bir kere aynı anda bas sonrasında hile aktif olacaktır aynı işlemi yaptığın zaman hile kapanacaktır, İyi Oyunlar :)
hata bu
Ekli dosyayı görüntüle 281
ekran görüntüsünü yükledım gözukuyordur umarım
All in One Runtimes kurarsan sorunun ortadan kalkacaktır, iyi oyunlar :)

Caps Lock kullanmak istiyorsan Caps lock ve mousenin left clickine bir kere aynı anda bas sonrasında hile aktif olacaktır aynı işlemi yaptığın zaman hile kapanacaktır, İyi Oyunlar :)

kurulu olmasına rağmen verıyor

video çekebilirim dc adresine ark atamadım senin beni ekleme şansın varmı :D

hocam hileyi her açıp 1. injectimizde yeniden mi başlatıcaz bilgisayarımızı bende hata gelmiyor restart diye dün yaptım restart şuan denedim inject ettim restart hatası gelmedi

hocam hileyi her açıp 1. injectimizde yeniden mi başlatıcaz bilgisayarımızı bende hata gelmiyor restart diye dün yaptım restart şuan denedim inject ettim restart hatası gelmedi
Hayır sadece bir kere yeniden başlatmanı ister onda da driverları kurduğu için bir daha tekrar başlatmana gerek yok ayarlarını yapıp inject edip keyfine bakabilirsin, İyi oyunlar :)
ben en ıyııs pc format çekım belkı öyle duzelır
Oda bizim klasik çözüm yöntemimiz deneyebilirsin driverlarını ve aio runtimes indirip girdiğin zaman sorun kalmayacaktır diye düşünüyorum hala bir sorun yaşarsan yazarsın yardımcı olurum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt