lllburex Gold Üye Katılım 18 Mar 2020 Mesajlar 242 Beğeniler 35 Yaş 28 2 Tem 2021 #891 Cwubs' Alıntı: Ne hatası alıyorsun çalışıyor şuanda ? Genişletmek için tıkla ... aga hata almıyorum hile menüsü falan geliyor oyuna girince kitlenmek yerine donuyor mermi atınca ama sadece aim donuyor
Cwubs' Alıntı: Ne hatası alıyorsun çalışıyor şuanda ? Genişletmek için tıkla ... aga hata almıyorum hile menüsü falan geliyor oyuna girince kitlenmek yerine donuyor mermi atınca ama sadece aim donuyor
Cwubs Banned Katılım 11 Şub 2021 Mesajlar 1,859 Beğeniler 1,261 2 Tem 2021 #892 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. lllburex' Alıntı: aga hata almıyorum hile menüsü falan geliyor oyuna girince kitlenmek yerine donuyor mermi atınca ama sadece aim donuyor Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir installer.exe yi yönetici olarak çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
lllburex' Alıntı: aga hata almıyorum hile menüsü falan geliyor oyuna girince kitlenmek yerine donuyor mermi atınca ama sadece aim donuyor Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir installer.exe yi yönetici olarak çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
lllburex Gold Üye Katılım 18 Mar 2020 Mesajlar 242 Beğeniler 35 Yaş 28 2 Tem 2021 #893 Cwubs' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir installer.exe yi yönetici olarak çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla ... rengi değiştirdim çalıştı sağolasın
Cwubs' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir installer.exe yi yönetici olarak çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla ... rengi değiştirdim çalıştı sağolasın
R rustemrustemov Bronz Üye Katılım 20 Haz 2020 Mesajlar 45 Beğeniler 1 2 Tem 2021 #894 en iyi ayarlar hangisi lütfen söylermisiniz
K kaancnrsln Normal Üye Katılım 2 Tem 2021 Mesajlar 5 Beğeniler 0 2 Tem 2021 #895 bende çalışmıyor hile çıldırcam asdnsad
G gabrielyas Normal Üye Katılım 22 Şub 2021 Mesajlar 8 Beğeniler 0 3 Tem 2021 #896 lütfen yükleyiciyi güncelleyin error