Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece report yersek ban söz konusu deme ?
Hile fixlenince muhtemelen 1 kere kullansan bile ban yersin çünkü fixlenen hileler loglardan da kontrol edilebiliyor en azından vanguardan bunu beklerim eğer ban yeme riskini göze alıyorsan kullan adı üstünde hile zaten ve public

hile çatır çutur çalışıyo valla ama aimi biraz kötü gibi.. daha çok bekleriz böyle içerikler..

hile çatır çutur çalışıyo valla ama aimi biraz kötü gibi.. daha çok bekleriz böyle içerikler..
gelecek hafta almayı düşünüyordum bende ama suan kullandım ve gerçekten bu aime nasıl iyi diyorlar anlamadım bildiğin direk ben hileyim diye bağırıyor benim ayarlardamı bi skntı var acaba ?
smooth 0.1
fov 20 bunun altında zaten elimle oynarım

One of the best cheats I've ever used, a pity it's being harmed in an egos dispute.

VwtTpmc.png

böyle bi hata verdi
facebook'u kapat. görev yöneticsiinden

Selamlar arkadaşlar 1-2 kelime yazıp çıkacağım

@daft kendi programı için "asla kırılamaz" "korumam allah gibi" veya buna benzer kelimeleri kullanmadı
kaldı ki sene 2021'de yaşıyoruz herşey cracklenebilir
herşey ortaya çıkabilir, crackleyen arkadaşın emeğine sağlık
fakat konuda ego kasıp daft'ın kırılamaz dediği korumayı kırdım diyip yorumlarda diğer insanlarında boş beleş yorum yapması hoş değil
gelip efendi gibi emeğine sağlık dersiniz desteklersiniz olur biter.
buraya gelip daft şöyle oldu hilesi böyle patladı,yandı gibi ithamlar hoş değil

iyi forumlar
"kaldı ki sene 2021'de yaşıyoruz herşey cracklenebilir" Bunun için 2021 de yaşamamıza gerek yok. "Kimse kıramaz" "Asla kırılmaz" dedikleri programı kırdık diye veya burada ki bir kaç insanın beni tebrik etmesinden veya alkışlamasından, ego kasacak veya buna ihtiyacı olan bir insan değilim. Kendinden emin bir insanın buna ihtiyacı olmaz kardeş(Beni diğer insanlar ile karıştırma). Ayrıca burada ki yapılan eylem arkadaşın hilesi hakkında söyledikleri vesaire değil, arkadaş hakkında 1 2 gündür şikayet alıyordum ve en önemlisi arkadaşın bir konuşmada geçen SÖYLEMİ sözde saygıdan bahseden arkadaşı gözümde 0 yaptı. Anlıyacağın arkadaş yüksekten uçuyordu, Ve bunun üzerine bu çalışmayı yaptım(Gelecek projelerinde başarılar diliyorum umarım daha iyi işler başarır). Gelelim ban konusuna adı üstünde "CheatGlobal" burası hile ile ilgilenenlerin topluluğu, yani buradaki çoğu arkadaş bu hilenin ne kadar sürede detected olacağını veya ne kadar sürede ban atma ihtimalinin olacağını biliyor. Yani kimse tereciye tere satmasın, ayrıca bu forumda bir çok arkadaşın hilesi cracklendi ve kimse bu tavrı takınmadı demekki insanların bildiği gördüğü bir şey var, iyi forumlar..

NOT: Bu yorum sana ve senin üzerinden diğer kullanıcılara yapılmıştır.

valorant aim hack, valorant aim lock, valorant aimbot, valorant bunny hop, valorant hack, valorant hilesi, valorant no recoil, valorant trigger bot, valorant wallhack, valorous aimbot
NIxYCAg.png

Açıklama
Merhaba arkadaşlar, forumda artık Madde 6/B kuralının kalkmasıyla beraber artık kendimi daha da özgür hissediyorum.
Bugün bir valorant hilesi yani valorous aimbot'u inceleme fırsatım oldu. Bu arkadaş kendine çok güveniyordu ve asla
hilenin kırılamayacağını iddaa ediyordu. Ancak reverse engineering alanında imkansız diye birşey yoktur. O yüzden reverser
arkadaşları fazla küçümsememesini tavsiye ediyorum. Her program cracklenebilir ve imkansız diye birşey yoktur. Kendine çok güvenen
hile yazılımıyla uğraşan arkadaşlar hala varsa eğer bana veya forumda herhangi bir yere yorum atmaları yeter, bir gün ansızın
hilelerini forumda paylaşılmış olarak görebilirler. Herneyse doya doya kullanın hileyi şuanda undetected yani algılanmaz durumda ve
çalışma şekli oldukça basit, sevabına video çeken olursa da çok makbule geçer. Sorun yaşayanlar yorum yapabilir.

Nasıl Yapılır
1.
İlk önce hileyi indirin ve rardan masaüstüne çıkarın.
2. Hileyi yönetici olarak çalıştırın ve hileyi çalıştır butonuna basın.
3. Biraz bekleyin ve Valorous açılınca login butonuna basın.
4. Daha sonra ayarlarınızı yapıp inject butonuna basın.
5. Restart computer diye bir hata mesajı çıkacaktır. Tamam diyin.
6. Tamam dedikten sonra pcnizi yeniden başlatın yoksa hile çalışmaz.
7. Pcnizi yeniden başlattıktan sonra tekrar hileyi yönetici olarak açın.
8. Tekrar hileyi çalıştır butonuna basın ve biraz bekleyin.
9. Valorous açıldıktan sonra login butonuna basın ve giriş yapın.
10. Ayarlarınızı yapıp inject butonuna basın ve dıt sesi gelecek.
11. Dıt sesi geldiğinde artık valorant'a girip hilenin tadını çıkarabilirsiniz.

Videolu Anlatım

selam hile çalışmıyor bende dediğiniz herşeyi yaptım uyguladım inject dedim dıt sesi geldi ve valoranta girdim, lclicke basılı tutuyorum kilitlenmiyor sorunun çözümü nedir yönetici olarak da çalıştırıyorum bilgisayarımıda yeniden başlatıyorum ne yapmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt