Aim ayarlarından değil öncelikle o hatanın çözümü;
1. Oyunu Pencereli Tam Ekranda oyna
2. Masaüstü Sağ tık Görüntü ayarları Ölçek ayarını %100 yap
Ayar Olarakta legit bir ayar istiyorsan 40-50 fov arası oyna smoothu'da 0.5-0.6 yap
Renk ayarı stabil çalışmıyor diye kaldırmıştım tekrar ekleyecektim hepsini ama nasip olmadı, İyi oyunlar
1 - Oyunu Pencereli tam ekran Yaptım.
Bide şimdi senin dediğin masaüstü sağ tık ayarını oyunun içerisinden mi düzenleyeceğim, yoksa Valorous'tan mı yapacağım bide Valorousta HF.V ve VF.V diye bişeyler adlandırıldığı için bişey anlamadım onlardan
2 - Onun dışında Smooth'u ayarladım
Cevaplarsan çok sevinirim @daft
etkinlik deyip insanları kandıran? sen bizim ne kadar hile dağıttığımızı biliyor musun ücretsiz olarak? sana keyfimizden mi vermedik ne kaybediyoruz biz hile bizim auth bizim zaten.etkinlik yaptınız öylemi yalan söylemeyin ben 40 tl lik hile için hesap açacamda size yalan söyleyecem iki yüzlülük yapmayın burda ve bu arada hileyi paylaşanda ben değilim bilip bilmeden konuşmayın benim hakkımda güvenilir birisi değilsin artık benim gözümde sana iyi günler
etkinlik diyerek insanları kandıran sizsiniz burda
dediğiniz herşeyi yaptım fakat aim kitlenmiyor ne yapmalıyım
Bunu yaparsan sorunun ortadan kalkacaktır ekstra olarak fov ayarları ise hfov yükseklik vfov yatay olarak adlandırılır 30-40 civarı legit oluyor kendine göre poligonda deneyerek ayarlayabilirsin
15 Adet trigger bot keyini bizzat ben dağıttım drama yapmaya gerek yok.sizinle tartışmaya girmeyi bile gereksiz buluyorum üste çıkmaya çalışmayın uzatmayın
Bunu yaparsan sorunun ortadan kalkacaktır ekstra olarak fov ayarları ise hfov yükseklik vfov yatay olarak adlandırılır 30-40 civarı legit oluyor kendine göre poligonda deneyerek ayarlayabilirsin