Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben anlamıyorum Görünürde bu daftın kimseye bulaşmışlığı yok kimseye kötü söz söylemişliği yok kendisiyle neden bu kadar uğraşılıyor.

bilmediğiniz şeyler hakknda konuşmayın bence :D kutsal bir varlığın arkasından konuşmuş imparatorumuzda kızmış birazcık

bilmediğiniz şeyler hakknda konuşmayın bence :D kutsal bir varlığın arkasından konuşmuş imparatorumuzda kızmış birazcık
Farkettiysen "görünürde" diyorum. Böyle bir cevap vermene gerek yoktu. Biraz türkçe dersi almanı öneririm

Ben de aynı şekilde kendisiyle görüştüm dramalık bir şey yok. Hatalardan ders almak önemli kendini severim iyi kalpli insan fakat öğrenmesi gereken bazı şeyler vardı umarım yardımcı olur.
Bence olay şurda patladı " Bunu Kıramazsınız " diyince :D / herkes yazmış benim forum sayfası 3 de kalmış boş yorum için üzgünüm /

bu kadar egoist olmanın cezaları :D müşterilere yazık olacak, neyse bir sco sözü derki o sürümü kullananlar ban yicek kullanmayın xD
Nasıl ban yicek onu eklemeyi unutmuşsun insanlar merak eder şimdi " Riotda amcam var " :D

https://cdn.discordapp.com/attachments/820605865324183552/853034615023599616/Screenshot_1.png

Keyi silersin ama hile hala çalışıyordur

unknown.png

Nasıl ban yicek onu eklemeyi unutmuşsun insanlar merak eder şimdi " Riotda amcam var " :D
kodlar public oldu ? 1 günde yüzlerce kişi kullancak sonra ne olmasını bekliyorsun eğer gerçekten kullandığı bir method bypass var ise oda patlıcak ve o methodu kullanan herkesde ban yicek (eğer varsa öyle bişey)

d4ft şerefli adam aga sco ya benzemez ben saygı duyuyom dalga geçmeyn bence iyi adam :D
Zaten tahminlerime göre bu za isimli arkadaş hilemizi alan zafer isimli bir arkadaş.

Etkinlik yaptık ve dosyaları isteyen olursa bize söyleyin, karşılığında key vereceğiz dedik.
Fakat arkadaş fake hesapla yaptığı için vermedik. Sonucunda bize sinirlendi ve düşük seviyeli insanların yaptığı gibi bize saldırıyor.

Kısaca boş, herkesin ban yiyeceği bir gerçek. 3 gün, 1 hafta veya 1 ay. Riot yetkilileri ne zaman görürse, o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt