UNKDEV - Valorant Free Spoofer & TPM Bypass - Method by Adamsatmayiz

liar stupid bypass

I didn't do the bypass you sent and want to do, I don't know, it's not even relevant to my topic.
You say it is RAT, but the exe file is an SFX file, not a built file. It has no password, you can open it as rar and look at the files.
If it had not been approved by the founder, the matter would have been closed.

yok kanka biosta öyle bir şey
Dostum, anakartın nedir ve bilgisayar özelliklerini söyler misin?

I didn't do the bypass you sent and want to do, I don't know, it's not even relevant to my topic.
You say it is RAT, but the exe file is an SFX file, not a built file. It has no password, you can open it as rar and look at the files.
If it had not been approved by the founder, the matter would have been closed.

you lied to me it didnt work

farklı bir spoofer ile denedim spoofer çalışıyor ancak tpm bypass basta svm tpm sb kapalı olmasına rağmen bsod atmaya başladı bir şekilde açıp. Forumda paylaşılan common noob ve bsod için paylaşılan exeyi kullandım ama sorun çözülmedi nerede neyi yanlış yapıyorum yardımcı olabilir misin?

Windows reinstall
bios up/down
svm sb tpm disable
spoof
visualleri kurup
loaderi açıp 3 yazıp ok yapıyorum
ek olarak oyuna girmeye çalıştığımda Van 1067 veriyordu popup gelmiyodu ama nasıl çalışıyor anlamış değilim.

farklı bir spoofer ile denedim spoofer çalışıyor ancak tpm bypass basta svm tpm sb kapalı olmasına rağmen bsod atmaya başladı bir şekilde açıp. Forumda paylaşılan common noob ve bsod için paylaşılan exeyi kullandım ama sorun çözülmedi nerede neyi yanlış yapıyorum yardımcı olabilir misin?

Windows reinstall
bios up/down
svm sb tpm disable
spoof
visualleri kurup
ek olarak oyuna girmeye çalıştığımda Van 1067 veriyordu popup gelmiyodu ama nasıl çalışıyor anlamış değilim.
msi anakart bu arada

I tried with a different spoofer, the spoofer works but the tpm bypass started throwing bsod even though the svm tpm sb was off. I used the shared exe for common noob and bsod shared on the forum but the problem was not solved. What am I doing wrong? Can you help me?

Windows reinstall
bios up/down
svm sb tpm disable
spoof
Setting up visuals
I open the loader and type 3 and click ok
Additionally, when I tried to enter the game, it gave Van 1067 and no popup appeared, but I don't understand how it works.

msi motherboard by the way
it doesnt work bro they are lying to you

it doesnt work bro they are lying to you
@Genisys buna ana bacı kayarım discorddan yazdı yabancı adam farklı birinin bypasını atıp duruyo bilmiyorum diyorum geliyo burda boş yapıyo

Windows reinstall
bios up/down
svm sb tpm disable
spoof
visualleri kurup

msi anakart bu arada
secureboot aç system32 ye gir attığın dll ve exeyi si regeditleri içeri aktardıgıdnan emin ol yoksa mavi ekran yersin

pc de ana kart abnı yok ama tpm hatası alıyorum tpm bypass çözermi?

@Genisys buna ana bacı kayarım discorddan yazdı yabancı adam farklı birinin bypasını atıp duruyo bilmiyorum diyorum geliyo burda boş yapıyo

secureboot aç system32 ye gir attığın dll ve exeyi si regeditleri içeri aktardıgıdnan emin ol yoksa mavi ekran yersin
indirme linkinde sadece exe var dll yok ki

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt