Ligado
Gold Üye
- İletişim
Bu arkadaş bilgisayarınıza virüs atıyor arkadaşlar indirip kurmanızı tavsiye etmem 2 hafta önce bilgisayarıma bağlanıp kurdu pc yeniden başlat gel dedi mavi ekran attı ve hiç bi şekilde bilgisayar açılmadı mecbur usb ile formatladım DC den yazdığımda ise heryerden engellemişti beni kim bilir hangi bilgilerimi çaldı :d
Ürün kurucu tarafından onaylanmış olan Unkdev’in one-time’ı 500 TL’ye sattığı ürünün loadersiz yapımıdır. Kesin çalışması için format atmanız gerekmektedir; aksi takdirde çalışma ihtimali düşük. Bu arkadaşlar, ürünün orijinalini sattıkları için boş yorum yapıyorlar. Ekrandaki dalyarak, ürünü kurcaladığı için mavi ekran hatası aldı. Eğer iki tane reg edit dosyasını içeri aktarmadan denerseniz, mavi ekran alırsınız. Satmaya çalışıyorsanız, önce reg edit dosyalarını içeri aktarın. Ayrıca, lütfen Discord'dan sövdükten sonra engelleyip kaçma bayarım seni.
Bunları klonlamıyorum; EFI dosyalarının çalışması için yer değiştiriyorum. Spoof delete seçeneğinde de EFI dosyalarını siliyor ve boot dosyasını geri yerine taşıyorum.windows boot dosyasını mı klonluyon